D.I.L.F.

#igračkezaodrasle

Že od nekdaj sem oboževal testne vožnje. Si že bil/-a na kakšni? Dbest je – prideš, izbereš (tistega, ki ti je najbolj všeč) in se izživljaš, dokler se ne naveličaš (oz. dokler ti ne zmanjka bencina). Po zabavi pa avto samo vrneš v salon in se režiš od sreče naslednjih xy dni.
Kaj je sploh lahko lepšega? Um … še boljše bi bilo, če bi tiste najbolj super avte lahko obdržal!
_
Pred kratkim so me iz Svet Užitka kontaktirali v zvezi s predstavitvijo nove linije izdelkov.
»Si za eno testno vožnjo?«. VEDNO!
Pregledal sem foto material in opise vseh petih produktov ter se odločil za … tistega, ki je bil ženi najbolj všeč, ha-ha!
Naročeno. Zdaj pa samo še počakava, da pozvoni poštar.
Odkar imam »nova ušesa«, precej bolje slišim: že ko je naslednji dan poštar manevriral po našem dvorišču, sem se izstrelil pred vhod. Stopil je iz dostavnega avtomobila in me pogledal: »O, a prčakujete en izdelk?«.
»Um, ja. Neki … pomembnga sm naroču…« #čričri
Najbrž ni treba poudarjati, da ta izdelek ni prav dolgo »čakal«, da ga preizkusiva?
Za razliko od standardnih testnih voženj tega izdelka nisva sprobavala, dokler mu ni zmanjkalo baterije (sem realist in svojih sposobnosti NE primerjam s sposobnostmi strojčka za užitke) – končala sva, ko je nama zmanjkalo »baterij«. In v precej kratkem času ponovila »test« …
Zdaj te najbrž zanima najino mnenje?
Uporabniška izkušnja je 10/10. Med petimi modeli lahko prav vsak najde takega, ki mu najbolj ustreza – celotna linija vibratorjev je zasnovana tako, da bo zadovoljila slehernega kupca – od začetnikov do tistih malo bolj zahtevnih, ki preferirajo bolj zmogljive igračke.
Izdelava vibratorja je odlična: baterija drži zelooo dooolgooo, materiali so nadpovprečni. Dizajn je vrhunski: težko je oblikovati nekaj, kar naj bi bilo kjut IN seksi, a še vedno (zelo!) uporabno. Dejansko je tako luštkan, da ga je greh skrivati v nočni omarici. #kjetolebralamijesamospogledompovedaladanebovamelavibratorjaNAnočniomarici
Vibrator je med drugim vodoodporen, zato ga lahko uporabljaš/-ta tudi pod tušem (in temeljito očistiš po uporabi).
Prvotno so ti vibratorji zasnovani za ženske, a že ptički na oknih Slovencev čivkajo, da tudi moški radi sodelujemo pri uporabi igračk, ki v prvi vrsti niso narejene za naše užitke. Kaj pa je sploh lahko lepšega od partnerke, ki se naslaja v ekstazi?
Ne čakaj in si/ji naroči enega od petih modelov še danes! Koda za otvoritveni awesome popust v višini 20 % je namreč aktivna samo 24 ur!
Pst!
Na nek način je tole še boljše od »navadne« testne vožnje – med testiranjem me ni bilo strah, da bi ga kje popraskal IN izdelek lahko obdržim za vse večne čase! BEST DAY EVER!!!
_
V najini nočni omarici je kar nekaj igračk. Menim, da bo ta vibrator med bolj uporabljanimi tudi potem, ko naju mine začetna navdušenost.
Naročiš lahko tukaj: https://www.svetuzitka.com/pmv
Delim še kodo za 20 % popusta, ki velja od danes (2. september) od 12.00 do jutri do 12.00.
Koda je: PMV-KTB
Ali uganeš, katerega sva izbrala midva?