PARTY MIX

HoneyMoon 2.4A

Day 15: Beef, Tango and Wine

Žuljav zrezek

Nope, ni napaka. Ni bil žilast – no tudi malo – ampak žuljast. Vsaj eno uro sva pešačila do priporočene restavracije.

Ogromen žar, debeli kuharji, cozy in simple interijer … Izgleda awesome!
Naročiva vsak en zrezek in debatirava o vseh bedarijah, ki so naju doletele in o tistih morebitnih, ki naju še bodo. Pijeva precej močno domače rdeče vino, kot se pač spodobi zraven zrezkov – a ne?

»A je za naju?« se sprašujeva vsakič, ko gre natakar proti nama. KONČNO se naju usmili in nama postreže dva talarja (krožnik bi bila preveč fancy beseda) polna zelenjave, pod katero se skrivajo zrezki.
HM – not what we had in mind …

To NI zrezek, kot sva si ga predstavljala. Saj veste – grill črtice na lepi rjavi popečeni zunanjosti in nežno roza v notranjosti … O FAK, lakota!!!

No, ni bil tak J. Ne moj, ne njen. Dobila sva nekaj rahlo gumijastega, (začuda) okusnega in ogromno pečenega krompirja ter koščke neke popeštane zelenjave (jaz paprika in čebula, M pa nekaj zelenega – por – v smetanovi omaki).

Pizd*m čez vodiča pa sebe pa še koga in zagledam SANJSKI zrezek – pri tipu za sosednjo mizo. Kelnar je na malici in si je naročil MOOOJ zrezek!!!

Jap – dojela sva, da sva pač narobe naročila. Napačen del krave.

Wine makes everything fine 

»Ohja – je pa vsaj vino božansko!« je rekla M, rahlo rdeča v lička. Skleneva, da se vrneva v soboto in kar s prstom pokaževa, kaj bi rada.

Jbg, can’t be too sure!

Tango ŠOV!

Odličen. Kratek. Tango. Šov.

Ker pa rad nakladam (če še kdo ni dojel), bom še malo opisal večerno dogajanje v kavarni/restavraciji in še kaj: Cafe Tortoni. Mimo natrpanih miz se sprehodiva do zadnjega dela kavarne, kjer prevzameva karti. Hostesa naju napoti mimo kuhinje do strmega stopnišča, ki se vije v kletne prostore stavbe. Creepy!
Vstopiva v ogromno sobano, na koncu katere je oder. Usedeva se na predpisano mesto (wuhuuu, front-row tickets!) in naročiva nekaj za pod zob (Gorenjca = cheese cake in rogljički).

Kmalu zatemnijo luči in iz zvočnikov se zasliši glasba. Medtem na oder prihajajo glavni napovedovalec (poje) in plesalci. Od tam naprej pa samo še WAUUUUUUU!

Brez besed – čudovita predstava, ki bi lahko bila čisto malo daljša – bi si brez težav zaslužila 10-ko.

Nič, zdaj pa spat 😉 Jutri greva v URUGVAJ!

 

_____

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____

HoneyMoon Argentina