PARTY MIX

HoneyMoon 2.3A

Day 14: Dancing Jesus

Morning Tour

Požrla zajtrk (vključen v ceno sobe), podaljšala rezervacijo sobe do konca HoneyMoona in se spokala na jutranjo verzijo Free Walking Tour-a.

Danes je na vrsti severni del Buenos Airesa.

Don’t Cry For Me Argentina

Vroč dopoldan je postregel s kar nekaj presenečenji. Stavba v obliki fakiča (namerno), plešoči Jezus (ne-namerno?) in še vedno noro oblegan grob Evite Peron – it was a good day.

ČUDO-vito

Pa ga sploh še ni bilo konec!
Odpravila sva se na kavo v najstarejši lokal v Buenos Airesu – Cafe Tortoni. Rezervirala sva karti za tango show in si privoščila (eno) kavo in (tri) rogljičke za 5 $ – kot priporočeno s strani vodiča (dejansko najcenejša stvar, ki ti omogoči uživanje v čudovitem interierju in vibeu, ki ga oddaja več kot 150 let stara kavarna).

EN jogurt, PROSIM!!!

Na poti domov sva uspešno našla trgovino, v kateri so prodajali vrv in neuspešno iskala eno, v kateri bi prodajali NAVADEN JOGURT?!?!

Med večerjo debatirava z Ulo (Poljska) in Julijo (Danska), ki sva ju spoznala prvi večer. Prijateljici potujeta (trenutno skupaj) po svetu že kar nekaj časa in sta z nama delili svoje vtise o Južni Ameriki in Buenos Airesu ter dodali še nekaj zgodb iz ostalih končkov sveta, ki sta jih že obiskali. Pajki v Avstraliji so mi od vseh najbolj ostali v spominu.

Avstralija je končala na mojem Never-Ever seznamu.

WhereTF je Urugvaj?

Med obešanjem cunj na zimproviziranem stojalu (Tesa trak je držal tako močno, da sem odtrgal del tapete) se odločiva, da obiščeva Urugvaj (po tem, ko sem si malo prebral od te, meni do tedaj neznane državice). Po večerji sva namreč padla v debatko s Francozinjo, ki gre čez mejo kupit dolarje (Blue rate). Dala nama je par nasvetov glede prevoza in sightseeinga.

Ura vožnje s trajektom = nepričakovan obisk še ene od Južnoameriških držav – SUPER!

_____

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____

HoneyMoon Argentina