D.I.L.F.

#emazing!

Ne spomnim se svoje prve torte.

Enciklopedija mojih (pre)zgodnjih spominov aka moja mamica pravi, da sem imel “sadno-smetanovo iz Peksa. To so bile včasih najbolj naravne, sveže sadne torte. Brez margarine pa tega šita. Po moje mora bit še nekje slika, kjer stojiš zraven nje.”
Moj spomin ne sega tako daleč, edine fotografije s praznovanja mojega prvega rojstnega dneva pa ni več, zato ji zaupam – čeprav bi lahko trdila tudi, da sem imel 11-nadstropno torto Batmana v naravni velikosti pa bi ji moral verjeti – ker je tista fotografija pač “izginila neznano kam”.

Se ti spomniš svoje prve torte? … ali pač verjameš mamici, da si imel super-duper-mega torto, ki so ti jo zavidali vsi enoletniki (in njihovi starši) v ulici?
Včasih so bila rojstnodnevna praznovanja bolj na easy – bedne torte so bile stalnica rojstnodnevnih zabav! Tiste najbolj čudne so izginile v pozabo (ni ravno težko skriti edine fotke s praznovanja), tiste malo manj “nenavadne” pa so z leti pridobivale na okusu in obliki in so kar naenkrat postale skorajda lepe in božanskega okusa.
Spomin je pač ena čudna zadeva, ki poskrbi, da imamo radi tudi tisto teto, ki nam je za nekaj mesecev zagabila torte s sladko rjavo-zeleno kreacijo v obliki “kače”, ki je spominjala na gigantski kakec.

Danes je vse drugače! Vsak ima namreč telefon, na katerem je fotoaparat in vsi pofotkajo vsak centimeter zabave – tudi tista teta, ki fotografira vse torte od leta 1998 (leto “kače”) in kritizira sleherno napakico na le-teh. A res, teta? A res?! Nekoč davno tega si svojemu otroku postregla GIGANTSKI (čokoladni) DREK, sedaj pa kritiziraš očem neopazno nagnjenost torte, ki je preživela 324 dvigov, 939 premikov in 4010 selfijev? Pst, teta, pssst!

Kakorkoli že, take tete ne povabi na rojstnodnevno zabavo!
… razen, če … Naročiš torto pri Emazing Emi!

Torte moje drage Eme so namreč perfekcija!
Okusne IN lepe IN narejene s srcem! Ema raztura na vseh frontah!
Tudi drekcova teta ne bo našla napakice!

ČEK DIS AUT!

Ema pač … Ema je pač EMAZING!

Poklical sem jo in ji rekel: “Ema, rabm eno lubenico torto za 35 folka … Maš to!” … ona pa je, kot vidiš na fotografiji, ČARALA!

Nuff said – KLIKAJ!

________________________

P.S.

A že lajkaš našo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____