PARTY MIX

#Ema2019

Še vedno sem poln občutkov. Smeh, solze … vsa ta čustva so spet privrela na površje! Včeraj je bil prav poseben večer. Eden tistih, ki ne bo nikoli odšel v pozabo – včeraj je svojo 30-ko prazovala moja bestička Betty!
Bilo je superkjut in superfun in komaj čakam, da bo stara 40! (zarad žurke, ne da ji gubice prvošm!)

Vsi ostali (ki ne poznate Betke) ste včeraj gledali Emo.
Ne vsi, a dovolj vas, da sem dobil namig, da bi moral napisati kaj o tem naddogodku, ki vsako leto razdeli Slovenijo.

Pa dejmo, ane?
Pogledal sem si oba nastopa finalistov in posnetek, ki je poskrbel za letošnji škandal.
Zmagala je boljša pesem …, kar pomeni, da bomo spet zadnji ali predzadnji ali predpredzadnji (kot je navada zadnje čase).

Lušten komad v povsem negledljivi izvedbi. Mislim, da folku še vedno ni jasno, da na Evroviziji zmaguje šov … ali pa vsem dol visi, ker (nam) je jasno, da nimamo šanse, da bi dosegli odmevnejši rezultat.

Raiven je poskusila narediti megastičen šov v stilu Evrovizije, Zala Kralj & Gašper Šantl pa sta pripravila kjut besedilo in zmagala.
Mislim, da je jasno, da gre očitno Raiven folku na ku*ac do te mere, da so izglasovali punco in fanta, ki sta ob razglasitvi rezultata stala na odru kot dve srni pred Hondo Civic lokalnega wannabe čapca (to so uni fantki, ki dajo 500+ evrčkov v fejk ksenonke, dodatne meglenke in ambientalno osvetlitev avtomobila, ki je vreden 200 € z vinjeto vred). Nič jima ni bilo jasno!

Raiven je spušila na celi črti, kar je še najbolj razburilo lansko “zmagovalko” Leo Sirk, ki si je privoščila povsem neprimerno opazko in tako poskrbela, da ne pozabimo na njeno (skorajda) ugaslo zvezdo. Hvala, ne za take “strokovne” žirante. Valjda se je našel nekdo in vprašal o resničnosti njene izjave, ona pa je zasirkala še idealno priložnost za opravičilo zmagovalcema.
Ah, ja …

Zmagala je glasba in RTV-jevčki, spušili pa smo (spet) vsi, ki plačujemo malo manj kot 13 € na mesec za nadkvalitetne vsebine … in Raiven, seveda.
Jbg, girl – there’s always next year?

 

_
Fotke by: Anže Petkovšek @Žurnal24