D.I.L.F.

#čofčof

“Tamali glava smrdi … po sojini omaki? Ma dj no, zdj sm pa lačn – a naročim kitajsko?”

Za nekoga, ki je še precej nevešč premikanja in večino časa preživi v skorajda sterilnem okolju prezaskrbljene mamice, je Đula precej umazan dojenček. Kakci, ki spominjajo na biološke katastrofe najhujših razsežnosti, ostanki hrane in vsa ostala svinjarija, ki se kot magnet lepi na najin mali zakladek, jo včasih naredijo precej neprivlačno in so glavni razlog za (skorajda) vsakodnevno kopanje. Svojega otroka pač moraš imeti rad … kar je precej lažje, če ne smrdi po prebavljeni cvetači.

Po cca. 12 urah smejanja, jokanja, grickanja in grizenja, vreščanja … (vstane okrog 8. ure zjutraj in gre spat nekaj čez 8. zvečer) postane zaspana. Praska se po ušesku in naglas zeha – čas je za kopanje!
Večino časa jo kopa Manca, jaz pa poskrbim za vse ostalo (slačenje, pripravljanje flaške …).
Občasno pa vlogo reševalca iz vode vseeno prevzamem jaz. Takrat Đula še bolj uživa, saj sem tudi sam en majhen otrok, ki ga kopanje nadvse zabava. Čof, Čof, Čof!
(o razćefuku, ki ga mora za nama pospravljati Mamica, rajši ne bom).

Nikoli ne bom pozabil najinega prvega kopanja. Pod budnim očesom patronažne sestre sem jo skopal kot pravi mojster – skorajda brez zapletov (ne pozabi: v banjici ne pasemo kravic!) in z ogromno nežnosti sem umil svojo malo princesko. Če bi že takrat imela Instagram, bi uporabila #atiraztura.

 

Danes je kopanje že rutina – najbolj zabavna rutina na celem svetu. Igranje z račkami, čofotanje, zafrkavanje Zoye in špricanje z vodo so obvezna zabava pred spanjem.
Đula zaenkrat pri tem neizmerno uživa in upam, da se bo njeno navdušenje nad čofotanjem samo še stopnjevalo. Ob izobilju stricev, dedkov in babic, ki se potapljajo, raftajo, skačejo po soteskah in se ukvarjajo z vsemi ostalimi vodnimi športi, je ljubezen do vode skorajda nujna.

Po brisanju, žgečkanju z brado in skrivalnicah sledi milijarda poljubčkov, flaška, rigec in spanje.
(še en) Popoln dan je za nami.
Đula je OUT!

_

Vržem se na kavč in pred spanjem še malo prečekiram Facebook. #influencerstyle

Na medmrežju nič novega: en kup rojstnodnevnih opomnikov, Kanye ima nove papuče, slovenska estrada se je mudila na …
Poklikam še najljubše skupine in naletim na post, v katerem se uporabnica jezi na svoje prijatelje in vseznalce za računalniki, ki so njo in njenega moža napadli z obtožbami, da sta pedofila.
Zakaj?
On zato, ker kopa njuno nekaj mesecev staro hčer, ona pa zato, ker to “bolano” početje dopušča!

Res sta bolnika, fuj! Nikoli še nisem slišal, da bi kateri od staršev umival svojega otroka. OMG, bolano – kam gre ta svet?! NORO!!! In to celo v boksaricah je ta preklet pedofil, bolnik in norec, medtem ko umiva svojo hčerko!!!
#sarcasmoff

Vedel sem, da je sleherna entiteta, ki tlači asfalt našega prepolnega planeta, vsaj za ščepec prepolna predsodkov in – kot vsi ostali – hrepeni le po tem, da svoje (ne)znanje deli med ostalih nekaj milijard pametnjakovičev, ki samo čakajo na (besedni?) spopad.
Tako pač je – 100 ljudi 1.000 mnenj!

Vsak ima lahko svoje mnenje, s tem ni nič narobe – ravno nasprotno! Spodbujam kritično razmišljanje … dokler se idiotskost mnenj, ki jih sproducirajo možgani nedoločenega posameznika, ne izraža na način, ki je žaljiv in/ali kako drugače negativno nastrojen do drugih posameznikov.

Se pa ob takih trenutkih, ko me (pri)zadane kruta realnost sodobne družbe, vprašam: Kdo je tu nor?

Sem to Jaz?
Rad kopam Đulo. ZELO RAD! Včasih sem oblečen le v gate, boksarice (tangic ne nosim) ali pa sem celo nag. Zakaj? Ker tamala šprica po celi kopalnici in mi je rahlo neumno, da bi zraven čepel v bundi in smučarskem kombinezonu, palerine s samorogi pa prodajajo samo v otroških velikostih …

Si to Ti? Ki ob prebranem pomisliš na to, kako skrben in vesten oče sem? Popoln partner, ki sodeluje pri starševskih dolžnostih (ki niso le mamičina domena)? #egotrip

So to vsi ostali, ki v mojem početju vidijo nekaj grdega, prepovedanega, seksualnega?

Vprašanje je retorično, odgovor pa je jasen:
Dragi bralec/bralka (in vsi ostali), v kolikor v kopanju (lastnih) otrok zaznavaš seksualen podton, je nekaj narobe … s tabo!

_

Te zanima, kako uživava v vodnih vragolijah?
Poglej si v videu 😉

VIDEO (klik!)

________________________

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____