M.I.L.F.

#božičkamo

December je vesel mesec, mesec praznične energije, mesec preživljanja časa z družino in mesec obdarovanj. Vemo, da je med nami vse preveč in vsako leto več družin, katerim je december zaradi obdarovanja prej v breme kot v veselje. Ko mesečni budžet ne krije še daril, je čas, da vskočimo kot družba in pomagamo. Akcija zbiranja daril za Božiček za en dan je že končana. Lahko pa se pridružite udarniški akciji sortiranja in pregledovanja daril, ki bo potekala v Ljubljani 8. in 9. decembra. Pomagate pa lahko tudi z denarnimi donacijami in tako narišete nasmeh na obraze številnih otrok, mladostnikov in tudi starejših.

Če pa bi radi vseeno sami pripravljali in zavijali darilca, s klikom na povezavo odprite stran društva Križemrok, izberite otroka oz. mladostnika in zanj pripravite darilo. Časa imate še dva tedna. Tudi tukaj lahko z denarnimi nakazili tistim, ki nimajo dovolj, polepšate praznike in življenja, morda celo prispevate za zimovanje, na katerega so organizatorji lani odpeljali več kot 40 otrok. Darujte po svojih močeh in osrečujte.

Pomagajmo, če lahko. Najlepše darilo je nasmeh na ustih tistih, ki jih obdarimo – pa tudi, če si ga lahko samo narišemo v domišljiji.