D.I.L.F.

#boyshaveapenisgirlshaveavagina

Vsak starš si seveda želi, da bi njegov otrok imel lulčka.
Fantki pač odrastejo v fante in le-ti v moške – moški pa imajo večje možgane in so nasploh bolj sposobni (od žensk, ki nastanejo iz punc, ki so bile nekoč punčke). #sarcasmOFF

Že od vsega začetka sem vedel, da imam na zalogi kar nekaj fantkov in kar nekaj punčk in da bo le od Mance odvisno, kajkdaj in kako se bo vgnezdilo v njeno maternico.
Jaz sem svoje opravil v trenutku, ko sem se skremžil in se zadrl: “Jaz sem caarrrrr …” – zato je Manca “kriva”, da pričakujeva …

________________________

FANTKA!?
Močan dedič, ki bo v svet ponesel ime našega rodu. Hokejist, košarkaš, nogometaš … Ki bo služil milijone in mi kupil zlatega Mercedesa? Bo treniral borilne veščine in ščitil nedolžne, ki se ne morejo braniti pred raznoraznimi kreteni, ki maltretirajo ljudi po vsem svetu? Bo Superman ali Batman? (OK, res upam, da ne bo 24/7 nosil oprijetih pajkic in mi pred nosom mahal s svojim magičnim ogrinjalom)
Se bo kmalu rodil naslednji A. Einstein? Tudi njegov oče Hermann Einstein je bil namreč velik ljubitelj matematike.

Ali PUNČKO?!
Lepotica, katere lepoto bo opeval ves svet. Balerina, violinistka, princesa … Ki bo našla bogatega tipčka, ki mi bo kupil zlatega Mercedesa? Bo prepevala živalim na gozdnih jasah in pomagala ubogim? Bo Trnuljčica ali Sneguljčica? (Najbrž bo zaradi oranžno-rdečih las, ki bi jih lahko podedovala po meni, še najbolj podobna Arieli, zato upam, da ne bo imela ribjega repka).
Je svet sploh pripravljen na žensko različico mene – neizmerna lepota, izjemen čut za matematiko vse ostalo, kar bo značilno za moje potomce …?

________________________

“Če bo mela luliko, bo neeejbrž punčka, če bo pa tam spodaj en gigantski lulček, je pa to moj sin.”

To bomo videli šele, ko se mala kepica zakotali iz Mančinega trebuščka, do takrat pa slepo zaupamo ginekologom, ki pravijo, da …

barvnoistakbauh-2573

Bom najboljši očka najlepši punčki na svetu!

________________________

Ja, spet sem se cmizdril, spet so lile solze …

Še malo pa bova s hčerkico skupaj objokovala razpade boy bendov, zgrešene nakupe kavbojk, neuspele pričeske …
Veselim se že, da bova od glave do pet oblečena v roza barvo (matchy, matchy), treniram spletanje kitk (na svoji bradi) in se na pamet učim imena vseh konjičkov v risanki My Little Pony – jbg, treba je biti pripravljen!

Malo manj veselim se pogovora o seksu in metanja denarja za vložke in tampone – ampak do tam je še dolga pot.