PARTY MIX

Sanjski moški E4: Niso vsi zmenki sanjski!

Danes je nedelja in na sporedu je bil že četrti del najboljšega iskanja ljubezni vseh časov: oddaje Sanjski moški 2021 na POP TV. Nov dan, nove dogodivščine in nova drama! Čas je za prvi pravi poljub iiin NOVO DEKLE V ODDAJI!

Oddaja se je začela s pismom, ki ga je prebrala Mary. S kislim nasmeškom na obrazu je dekletom zaupala, kdo gre na zmenek. To sta (valda) Gregor in … Nina “Tiha miška”. Punce so bile iz srca vesele zanjo, kar se je videlo tudi na njihovih obrazih (glej sliko). #notreally

Vsi smo pričakovali še en sanjski zmenek – bosta odletela s helikopterjem? Gresta skočit s padalom? Bosta posvojila slončka v Afriki? NE, Gregor je Nino odpeljal na jogo. NA JOGO?! … ker nič ni bolj romantičnega od sheranja glivic na nogah s skoraj popolno neznanko?

“Je v Ferrariju zmanjkalo bencina?”, se je spraševala Nina medtem, ko je po stopnicah tekla do bližnjega joga studia, kjer sta jo že čakala Gregor in sumljivo privlačna inštruktorica joge. Gregor je presenečeni Miški razložil, da sta prišla na akro jogo … kar jo je samo še bolj zbegalo.
BTW – pogledal sem kar nekaj sezon ameriške izvedbe Sanjskega moškega in tam dekleta na vse zmenke pridejo “v nulo doterane”, pri nas pa dame na zmenke hodijo oblečene, kot da gredo po 20 dag mortadele v Spar na koncu ulice?

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Medtem, ko jima je inštruktorica razlagala, kaj je to akro joga, sem gledal le Gregorjev sanjski nasmešek in preslišal vse, vključno z navodili, ki jima jih je narekovala, zato je bilo njuno zviranje nekaj minut kasneje videti še bolj smešno.

Bila sta v kar nekaj čudnih pozah: od stiskanja s stopali, kjer je Gregor nasmejan gledal v kamelji prst, ki ga imajo očitno tudi miške, do najbolj smešnega položaja “za krepitev zaupanja”. Kaj to sploh je? Gregor je Nino dvignil z nogami tako, da se je z nosom skoraj dotikala njegovega presredka – očitno moraš partnerju zaupati, da ti ne prdne v faco? Škoda, ker na tem zmenku ni bilo Pie, ki bi ob tem pomoje “šitala pantse”!

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Nadaljevala sta s še bolj intimnimi prijemi in kar naenkrat smo skozi Ninine lase zaslišali poljubček! Awww, kjut!

Medtem, ko so punce v hotelu dissale preveč tiho Nino, je Gregor na zmenku poskrbel za novo presenečenje: preoblekel se je v Kemala iz nadaljevanke Moja boš in še enkrat smo lahko podoživeli lepe trenutke ob spominih na najboljšo turško nadaljevanko vseh časov. #kemal4ever #kdajpridekemalvmerkator

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Naše sanjarjenje je prekinila Nina, ki je govorila in govorila in govorila … Gregor je kemal – ups – kimal in ji podaril vrtnico. Spet je povedal zgodbo o nečakih, ki jih ima noro rad in spet je zgodbica izvabila nekaj solzic. Sledil je pravi pravcati poljub in končno smo se lahko prepričali, da je Gregor pravi moški … in bo zažvaljil vse v oddaji.

Ob vrnitvi v hotel je Nina sotekmovalkam vrgla kost in namignila na poljub, Gregor pa se je na drugi strani kavča le živčno nasmihal in upal, da jim ne bo izblebetala vsega …
“A če bi jo peljal z letalom bi mu pa že v naročju skakala?” se je spraševala malček ljubosumna Pia.

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Po reklamah – Lidl ima 20 % popusta na meso za žar! – je Peter pred dekleta pripeljal novo tekmovalko! Tjaša je visoka rdečelaska, ki Gregorja pozna že od prej! Tjaša namreč ne bo tekmovala za njegovo srce, ker je njegova najboljša prijateljica in je v oddajo prišla preverit, kakšna so dekleta, ko Gregorja ni zraven.

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Sanjski moški je prijateljici zaupal, da mu je všeč Laura in, ko smo že mislili, da se je zmotil in je pobrkal imena, je s prstom pokazal na … Lauro.
Omenil je svoj strah, da so nekatere punce v oddaji samo zaradi publicitete in namignil, da ritvenmetačko Ano. Tjašo je nato prosil, da preveri še Sanjo, ki je zaenkrat še zelo zadržana.

Potem, ko je Tjaša zakorakala med vedoželjne iskalke ljubezni, je Gregor na “alone time” povabil Eleno. Mislil je, da se je rodila v Rusiji ampak mu je Elena povedala, da se ni rodila v Rusiji ampak v Rusiji.

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Nihče ne ve točno, kje se je Elena rodila in kaj se je zgodilo z njeno frizuro, a je zgodbo o tem prekinila kar Elena sama, ki je Sanjskemu povedala, da je mamica. Gregorja to ni zmotilo preveč ali pa je to zelo dobro skril. Od tam naprej je pogovor postal še bolj čuden: Gregor je govoril o otrocih in povedal, da ima na vseh tatujih ime očima, Elena pa se je le skromno nasmihala.

Že nekaj minut kasneje sta spet sedela v množici deklet … potem pa je Carmen Gregorja prijela za kravatlc in ga odpeljala na samo. Nestrpno smo pričakovali, da jo vpraša, ali je Carmen njeno pravo ali astrološko ime, Gregor pa se je odločil, da jo rajši vpraša po letih. V trenutku, ko ga je ustrelila s številko 39, je mladi samec malce odplaval …

Preostanek časa z najbolj sanjskim moškim je “izkoristila” Sanja. Že na fotografiranju se je obnašala čudno, na pogovoru v dvoje pa je to čudnost le stopnjevala. Videti je bilo, kot da namerno torpedira svoje možnosti za obstanek v oddaji … Gregor pa je le živčno srebal svojo pijačo. Namignila mu je celo, da je že spakirala kovčke!

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Po nekaj sanjskih zmenkih je gospod Sanjski tako doživel precej čuden in neprijeten “zmenek”.

Sledila je podelitev vrtnic. Vrtnice so dobile Tjaša (OMG, a njena naloga še ni končana?!), Carmen, Janina, Elena, Kaja, Anja, Nina S., Sandra, Ana, Laura, Mary innn …

FOTO @ VOYO POPTV @ Sanjski Moški

Vsi so pričakovali, da gre domov Sanja, a se je Gregor odločil, da izloči Jasmino!
Sanja ostaja v oddaji!

Tale oddaja je pa res polna preobratov … komaj čakam naslednji teden, ko bo Gregor poljubil (še) eno od deklet! OMG, le katera bo to?!