D.I.L.F.

KDAJ, če ne zdaj?

Kva je folk, a smo pokurl bone in se nam spet je*e za cel svet?

Boli te ku*ac, ker ne moreš v trgovine brez PCT? OK, štekam – pač nisi nek potrošniško naravnan posameznik, ki ga odtegljaj pravic slehernega potrošnika očitno ne prizadene?
Boli te vađajna, ker ne smeš k frizerki brez PCT? Valda razumem – itak je mraz in vse več časa nosimo kape in ostale pokrovčke za glave.
Briga te ziza, ker ne moreš do zdravnika? Tudi to razumem – itq si zdrav in te obisk dohtarja (ta trenutek) ne zanima.

Je*e se vam za otroke, ki se morajo v šolah trikrat na teden samotestirati pod strogim nadzorom razrednih inšpektorjev, ki so med drugim tudi učitelji in učiteljice? Zaboli vas pi*ka, ker morajo ti isti (testirani) otroci v šolah po 8 ur nositi maske? Vseeno vam je, da ravnatelji, učitelji IN sošolci šikanirajo vse drugače misleče in vse tiste, ki (še) niso dovolj prestrašeni?
Tega pa ne razumem!
Ne razumem …
Kako vam je lahko vseeno za (vaše) otroke?!
Kako vas ne gane, da otroci doživljajo vse te bedarije, ki nam jih forsirajo že več kot leto in pol?!
Kako se ti lahko je*e za zdravje (tvojih) otrok?!
Kako lahko pogledate v oči (svojim) otrokom in jim rečete, da je to za njihovo dobro?!

“Naslednjih 14 dni bo ključnih …” so govorili lansko pomlad. Takrat ste se zgražali nad “nesodelujočimi” češ, kako dfuck ne moremo sodelovati teh 14 dni in potem bo vsega konec. Bili ste naivni, bili ste zavedeni in bili ste … Aja, ne – še vedno ste – prepričani, da tisti tam zgoraj in tisti nad njimi delajo za naše dobro. Za dobro naših babic, za dobro ljudi s porušenimi imunskimi sistemi, za nas in seveda za naše otroke.

En odlok je bolj idiotski od drugega, mi pa še vedno kimamo in upamo, da naslednja bedarija, ki jo bodo predlagali ne bo ne bo prizadela nas in naših bližnjih, ker takrat bomo pa res čisto popi…
BU – a si tu? SE JE ŽE ZGODILO! SE ŽE DOGAJA! VČERAJ, DANES in JUTRI … naši otroci, vaši otroci so vsakodnevno podvrženi bolaniji, ki se očitno nikoli ne bo končala.

Danes se šestletniki SAMI samotestirajo pod nadzorom učiteljic in učiteljev. To so otroci, ki jim mamice zavezujejo čevlje, očki jim perejo riti, babice pa jim narežejo palačinkice, da se ja ne bodo dregnili z nožem. Ti otroci si trikrat na teden s paličico dregajo po noskih …

Otroci od prvega do devetega razreda po osem ur na dan, 40 ur na teden “pravilno” nosijo maske. To so otroci, ki jim nismo hoteli kupiti tistih potapljaških mask iz Dekatlona, ker bi se lahko zgodilo, da bodo podihali preveč CO2 … Ti otroci vsak dan več kot polovico dneva nosijo maske …

… Ker se je tako odločila naša “stroka”.
Za naše dobro in za dobro naših otrok, babic …

Vem, da bolezen obstaja – sem jo tudi prebolel. Vem, da nekateri je ne bodo ali niso preboleli. Vem tudi, da jih velika večina sicer ni umrla zaradi te bolezni, a so vseeno zavedeni pod njene žrtve. Vem, da je število protitelesc pri prebolelemu > število protitelesc pri pičenemu, a kaj, ko je že 6 mesecev od moje okužbe. Vem, da po pet mesecih in 29 dnevih nisem bil nevaren za okolico, po 6 mesecih pa sem eden izmed “neodgovornih, ki so krivi za propad sodobne demokracije”. Vem, da ne morem v trgovino in ne morem tankati avtomobila. Vem, da kmalu ne bom mogel opravljati svojega dela in vem …
Vem, da v nekaterih državah ni tako …
Ob vsej noriji, ki se dogaja, v nekaterih državah še vedno znanstveno pristopajo k stvarem. Ponekod testirajo protitelesa, drugod …

Vem. Vem nekatere stvari, ki jih drugi ne vedo ali pa jih nočejo vedeti. Vem, da nekateri vedo, a molčijo. Vem, da nekateri ne molčijo, a jih utišajo … Vem.

Vem, da bo kmalu PCT = PC in bodo izločili pravzaprav edini logični in učinkovit način za zajezitev širjenja najbolj smrtonosne bolezni vseh časov. Vem, da bodo še bolj pritiskali na nepičene. Vem, da 70% prepičenost NE bo spremenila ničesar in vem, da bolezen nikoli ne bo izginila. Tudi gripa je še vedno tu (čeprav skorajda eno leto niti slišali nismo ničesar od nje), zato ne vem, kako lahko pričakujemo, da bo tale novodobna ebola kar tako izginila, če bomo 14 dni delali od doma?

Do nedavnega nam je bilo vseeno, ker se te zadeve mene in tebe mogoče niso dotikale čisto neposredno … Danes pa so žrtve (naših) idiotizmov (naši) otroci. Mogoče je pa vseeno čas, da se razpizdimo še bolj kot takrat, ko so nam prepovedali kofetkanje v najljubših kafičih in žuranje v Zrčah?

(Wo)Man up in se potegnite za svoje froce!
Oni so edini nedolžni v tej pof*kani noriji!