D.I.L.F.

#2022

… kje si?
_

Po precej vrtoglavem decembru (za Miklavža sem dobil pomarančo in vrtoglavico) sem res komaj odšteval sekunde do konca leta 2020. Upal sem, da mi bo morda Božiček prinesel bolj umirjen konec leta in da bo Dedek Mraz poskrbel za zdrav in vesel prehod v novo leto.
Ništa od toga!

“Ka pa tej?”
Moje vrtoglavice so nazaj. Medtem ko uradna medicina ne ponuja rešitve, se vse bolj obračam k alternativam, ki (zaenkrat) uspešno omiljujejo moje težave. Bil sem na vseh mogočih pregledih in šele čisto na koncu sem dobil diagnozo. Ni nič smrtonosnega, je pa totalno bedno in nepopravljivo – moj ravnotežni organ dela le na 29 %, poleg tega pa imam še nek sindrom, ki … AH, saj to nikogar ne zanima – samo na kratko omenim, ker me je že kar nekaj ljudi vprašalo, kam smo izginili.

Še smo tu in spet sem toliko pri sebi, da lahko tipkam – wuhuuu!
Že v januarju pripravljamo kar nekaj zanimivih vsebin, o novostih pa takrat, ko bo čas za to. Kooomaj čakam, da se lotimo vseh projektov, ki smo si jih zadali.

V decembru smo še pred mojimi težavami planirali krajšo pavzo – omrežja so bila tako ali tako “zabasana” z reklamami – v želji, da si za novo leto in novo sezono naberemo svežih moči in energije, a se je premor nepričakovano zavlekel v sredino januarja.
Nič hudega, nič ni zamujenega, saj že v tem tednu načrtujemo objavo ali dve!

Leto 2021 se je za našo družino začelo precej klavrno, zato ni dvoma, da bo preostanek leta boljši od začetka (upam?!).
Hvala za podporo, lepe želje in seveda lajkanje, šeranje in komentiranje naših prispevkov! Brez vas ne bi bilo nas <3