D.I.L.F.

(1) Snickers me loči od sanjske postave

Zunaj je mrzlo februarsko jutro.
Stojim v kuhinji, žvečim Snickers in začudeno buljim v zdravniški izvid: (debelušen) dohtar je strokovno ocenil, da sem debel do te mere, da potrebujem posvet pri psihiatru?!
Debel … za psihiatra … WTF?!

ČAS JE, DA SHUJŠAM!*

Sprejel sem najboljšo odločitev v svojem življenju: odločil sem se, da v marcu začnem z intenzivno vadbo, spremenim prehrano in začnem šteti kalorije!

Malo manj mrzlo marčevsko jutro.
Gledam fotografije znanih influenserjev, ki prostituirajo svoja telesa po raznih družabnih omrežjih in se gledam v ogledalo – tudi jaz bi rad imel ritko kot Jani, trebušček kot Joni in meča kot tadrug Jani … toda žvečim Snickers in ostajam Bajsek!

Nisem še pozabil na reality-check s strani splošnega zdravnika, ki mi je svetoval dieto in obisk pri psihiatru … Fak – tri leta je že od takrat?

Tri leta čipsov, čokolad, tortic, pic in ostale svinjarije …
Tri leta gaziranih pijač in valjanja po kavču …

TRI LETA?!

Tehtnica (hvalazeusu) ne dela, zato se ocene svojega telesa lotim kar s šiviljskim metrom – kilogrami pri meni nikoli niso bili pokazatelj, saj se že cca. 7 let vrtim okoli številke 110 (kg), moja telesna podoba pa se spreminja iz enega ekstrema v drugega – It’s all about them inches, baby!

Atributi:

  • bicepsi 39 cm
  • meča 44 cm
  • stegna 67 cm
  • penis 23 cm

“Kritične točke”:

  • prsi 113 cm
  • rit 115 cm
  • trebuh 110 cm

… spet sem pred ogledalom. Seriously?
Nosečnost in otrok sta več kot očitno terjala svoj davek – videti sem kot plešast Božiček z zarjavelo brado in … Bajsek, pač!

Odločil sem se (spet), da tokrat res (spet) shujšam!

Ne vem še, kako točno se bom lotil zadeve: trenutno kolebam med vajami modela T25 (ker to počnejo vsi ifnluenserji) in Patricijo Pangeršič (ker bi rad imel tako rit kot ona) …

PREDLOGI?

________________________

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____