Sanjski moški E9: Domači VS Gostje

0

Danes je čas za 9. oddajo, kjer bomo še enkrat podoživeli prepir med Mary in Polono. A nekdo ne more preboleti večerje v Kamniško-Savinjskih Alpah, ker za uvod spet gledamo prepir, ki so ga bejbe zakuhale na večerji z Gregorjem? V introtu oddaje smo videli še izsek iz nogometne tekme in nekaj solzic. Mire komentira resnost situacije, v kateri so se dokaj nenačrtno znašle novinke.

Ej, Mire … Noter se ne kadi. Tut tistih elektročikcev ne.

Punce sedijo na kavčkih, debatirajo o klanih in se grdo gledajo.
V tistem pa nekdo pozvoni na zvonček, ki opozarja na nova pisma.

Anja poleg pisma prinese tudi eno veliko skrivnostno škatlo. V pismu je Gregor pet punc povabil na nogometno tekmo. Wau, v škatli so dresi za punce!

… Laura, Kaja, Pia, Nina S. in Mary gredo na tekmo!

Mary iz Kranja medtem omeni, da … še nikoli ni igrala nogometa? Kaj pa fuzbal? CMON, MARY?! Vsi Kranjčani smo vsaj enkrat v lajfu brcal nekaj … žogo, lopto, piksno, kamne, Polon… HEC!

Pia očitno menstruira ali pa je njen Merkur v retrogardu …, ker “nima nobenih občutkov edin to da ji grejo na živce vse”. Njihove “kisle face” ji pač niso po godu.

… tudi v nadaljevanju ni šparala s komplimenti: “So itq vse tko mal nikakve … in bojo šle domov.”
(govori seveda o novih kandidatkah)

Ker pa tekme ne moreš igrati sam s sabo (ni to rokomet, hehe), je Peter poskrbel za novo presenečenje in v hotel poslal novo pismo. Peter je novinke razglasil za “nasprotnice” in jih povabil na nogometno tekmo.
Vse so se razveselile rdečih dresov.

Aja, Gregorju NIHČE ni povedal, da v oddajo pridejo nova dekleta (kao), zato je bil precej presenečen, ko jih je zagledal. Že takoj mu je “ena padla v oči”, zato je težko razumel Petrovo razlago o tem, kdo so dekleta in kaj iščejo na tekmi.
… valda pa se noben tip ne brani novih deklet (tudi če so “nikakve”, kot jih je opisala Pia).

Čas je bil, da tudi novinke povedo svoje mnenje o Gregorju.
Začela je Sara, ki je izjavila: “Ded je res vrhunski” – za vse štajersko nerazumevajoče oboževalce oddaje Sanjski moški naj povem, da ni govorila o dedkih – tako pač Štajerke rečejo hudim tipom.
Lein komentar v slogu wannabe balkan dive “Kdo ga ne bi, jao majko…”, ni imel resnične konkurence v Larinem “Tip je wau!” – njuna sposobnost igranja z besedami je pač posledica dejanske sanjskosti gospoda Sanjskega.

Novinke so rdeča ekipa, “stara garda” igra v modri barvi – čas je za začetek tekme! Še prej pa je potrebno povedati pravila (za vse tiste, ki ne poznate nogometa).

Peter je potrpežljivo razlagal napisano, a je kmalu dojel, da je tisti, ki mu piše tekst… bedak. Izreči je moral stavek: “Igrale boste TRI polčase”.

In tekma se je začela!
Mary je prva … padla. Kaja pa je kmalu dojela, da bo morala večino narediti sama. Njene podaje so bile natančne, a so se njene soigralke žogi umikale. Kajino “soliranje” je zmotilo Mary, ki je omenila timsko igro. Kaja ji rekla, da se umika žogam. Mary pa je odvrnila: “Če strelaš name.”
Hierarhija v ekipi je bila vzpostavljena, čas je bil za zadetke!

Kljub plonk listku pa Peter NI dojel vseh nogometnih pravil in ni videl vseh prekrškov, zato jih je kar nekajkrat slišal od Kaje. Vmešal se je Gregor, a je tudi njemu razložila, kaj in kako … AUČ!

Prvi zadetek so dosegla dekleta iz rdeče ekipe … v gol rdeče ekipe. Drugi gol pa je dosegla modra ekipa oz. KAJA. Rezultat 2:0 je nakazoval na popolno dominanco modre ekipe … potem pa je modra ekipa (spet Kaja) streljala čez celo igrišče in zadela od prečke. KONEC … prvega tripolčasa!

V drugem tripolčasu je v igro vstopil Gregor. Okrepil je ekipo rdečih, kar se je videlo že po prvem napadu. Falil je žogo, ki je Saro zadela v siso (Sorčy, Sarcy), žoga pa je prišla do Nine, ki je zadela. ŠTIRI proti NULA!
Um, Gregor … a se boš usedel na klop pa naj Lea pride nazaj v igro?

Lea se ne strinja.

Že v naslednjem napadu je po podaji Gregorja zadela … ena tanova. Tudi Gregor ni vedel njenega imena. Le nekaj minut kasneje pa je Laura poskrbela za avtogol in prednost svoje ekipe znižala na 4:2. Nato pa je Gregor šokiral punce in … dvignil Kajo. Njegova izjava: “Najlažje se tako igra nogomet, da odvzameš nasprotniku najboljšega igralca,” je šokirala predvsem Gregorjeve soigralce in njegovega trenerja, ki tole oddajo, tako kot mi, spremljajo prek TV sprejemnikov. Nisem še videl, da bi Ronaldota kdo nosil po igrišču? Ja, no – sej štekamo, da je pač hotel malo poflirtati s Kajo, a ne vem, če je bilo to ravno pametno, saj si je s tem, ko jo je nosil po igrišču, na hrbet narisal eno ogromno tarčo …

Laura je takoj zatem zadela (tokrat v pravo mrežo), Gregor pa je še enkrat poskušal nasmejati napete punce in je žogo skril v dres. Peter ga je kaznoval z rumenim kartonom, Kaja pa ga je skoraj brcnila v jajca. Kaja je izvajala prosti strel, Nina pa je zadela v slogu največjih mojstrov nogometa.
Preden se je končal 2. tripolčas, je zadela tudi rdeča ekipa.

Gregor je pojamral, da je utrujen, zato ga je Peter za tretji polčas prestavil v modro ekipo. Zamenjal je nadrkano Pio, ki se je sama javila za počitek.

Lara se je zaljubila, Nina pa je zabijala gole. Pri vodstvu 7:3 je Gregor pokazal nekaj atraktivnih potez, zato ga je Lara brcnila v gleženj. Večkrat. Med simuliranjem bolečin je hinavsko zalaufal proti golu, a ga je že dva metra kasneje POKOSILA Sara. SALTAAA!

HVALA vsem bogovom… njegovo seksi telo ni utrpelo hujših posledic, ker njegove božanske mišice niso dopustile poškodbe in že v naslednjem napadu je Lauri poda(ja)l za strel z glavo. Med izbijanjem žoge si je Lara pomagala z roko (lako bit kauč selektor, a?), zato je Peter (še preden mu je Kaja to naročila) piskal penal.
Izvajala ga je Nina. Ciljala je (KAO) “desno zgornje rašlje, kot Ibrahimovič”, zadela pa je točno v golmanko – AUČ! Žoga se je seveda odbila v gol in rezultat je bil 8:3.
Gregor je dojel, da je podajanje žoge Lauri ključ do uspeha, kar se je obrestovalo že naslednji napad, ko je ob podaji pred gol za še en AVTOgol poskrbela tista nova iz Francije.

Po koncu tekme je Sarči od Gregorja prejela rumeni karton, Tjašo (Francija) pa je izbral za MVP poražene ekipe. Preden je odšel pod tuš, je slekel dres in puncam še malo dvignil pritisk.

Tjaša je najedala s francoščino, ostale punce iz poražene ekipe pa so odšle v hotel … in se nestuširane usedle na kavč. EW!

Zmagovalno ekipo (in Tjašo iz Francije) je Gregor odpeljal na pravi Sanjski Gregor Party. Po več kot deset letih je prijel za barmanske pripomočke in zmešal koktejlčke za svoje bejbe. Tokrat na skupnem zmenku ni bilo Carmen, zato sta na koncu ostali dve gajbi šampanjca.

Med srkanjem koktejlčkov je gospod Sanjski dekletom namignil, da bo z vsemi malo poklepetal “na samem”, ena od njih pa bo prejela tudi vrtnico.
Prvo je na debatko povabil Pio.

Laura je spoznala, da je morda izbrala napačen klan, saj je ugotovila, da je zelo uživala v družbi deklet iz svoje ekipe …, ki so v nasprotnem klanu.
Gregor pa je Pii razložil, zakaj je skesil Janino. Ker mu ni bila vizualno všeč, seveda … ampak je to zapakiral v precej lepši olupek, ki ga je Pia malce negotovo sprejela. Omenil je še, da je Carmen izbral … MODEL, ZAKAJ SI DEJANSK IZBRAL CARMEN?! … ker je bila iskrena. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Pia je ostala modro tiho in pozornost preusmerila na nova dekleta in njihove “nikakve kisle face” (če se lahko malce poigram z njenimi besedami). Ubrala je preverjeno uspešno taktiko (Carmen TM) in Gregorju povedala vse o novih kandidatkah in njihovih motivih. Seveda mu tega najprej ni hotela povedati … a mu vseeno je povedala. “Tardeča, ki ne ve kako ji je ime, je tukaj zaradi keša in promota”. “Njena ex sošolka je tukaj zaradi mal jačih zmenkov”. “Rozna dela isto k Ana” (ONLYFANS) … “ona je bla tut u Kmetiji”. *trenutek za ljubezniv stavek* ” … sem ti to povedala, ker si pač zlata vredn… “, “Una s čopkom … je prišla po promo”. In zadnja “Tjaša je pa itq iz Francije”.

Gregor je bil šokiran, a vesel novic. Pia mu je na obrazu videla, da je bil čisto drugačen.
Druga na zmenku je bila Laura, ki mu je prinesla Miklavžev dres rumene barve. V kamero je povedala še, da je res malce zaljubljena … in to potrdila z iskreno izpovedjo, da si za Gregorja želi le njegove sreče in mu privošči, da si izbere PRAVO … tudi, če to ni Laura. LJUBAV!!!

Ko sta prišla nazaj, ga je za trenutek ukradla Tjaša, ki je potem v prvih 7 stavkih 19370-krat povedala, da je priletela iz Francije. Upam, da ni vmes še petkrat zašprehala po francosko in ni bil manjko francoščine zgolj plod super montaže. Gregor je nasedel njeni zgodbi – da je ZANJ priletela iz Francije – zato je v kamero povedal, da mu je Tjaša všeč, ker ve, kaj hoče in je zaradi tega priletela iz Francije!

MERDE!

Gregor je nagovoril dekleta in jim povedal, kaj ga zelo moti: to so dekleta, ki imajo skrite namene. Takrat je v njegovo besedo vskočila Kaja, ki si je zaželela nekaj minut na samem, da mu pove resnico. Potem pa mu je povedala le, da je Pia povedala resnico.

V naslednjem kadru Nina R., Laura in Pia jokajo … Gregor pa naznani, da bo od sedaj šov potekal drugače!
“Ne vem pa, kolk punc bo sploh še ostal!”.

Pia je ugotovila, da nobena ni dobila vrtnice … Gregor pa je na balkonu razmišljal o tem, kateri bi dal vrtnico.
… vrtnico je podelil Tjaši …, ki je priletela iz Francije.OMG, BRUHALI BOMO … kot vsi tisti, ki so bili na letu iz Francije. A je že kdo omenil, da se je zgodil let iz Francije? BTW, Tjaša je bila na njem.

Pia zajoka. Menstra, indeed! 382 centimetrov oddaljena od Tjaše (Tjaša je priletela iz Francije), je jasno povedala, da ji gredo VSA nova dekleta precej na živčke.
… potem pa je v kamero rekla še, da si želi, da vse spiz?dijo.

Tjaša je bila začudena nad ljubosumjem nekaterih (Pia), a tokrat ni omenila svojega popotovanja iz Francije.
MIMOGREDE, a vsi vemo, da je iz Šmiklavža do Portoroža SKORAJ enako kilometrov kot iz Francije do Ljubljane? SKORAJ! Moja babica v nekih rovtah pri Slovenj Gradcu se mora vsako nedeljo peljati po 5 kilometrih makadama v eno smer, da lahko pride do cerkve, zato predvidevam, da je bilo tudi Lauri težko priti do Portoroža?! A je v Franciji makadam, aaa, madam Tjaša?!

Naslednji dan je Laura dobila kajlo od svojega bivšega klana. Carmen in Polona sta jo ignorirali, Ana pa … Laura pravi, da jo nobena iz njenega prvotnega klana pač ne razume.

Nina R. je opazila Laurino “štuljenje” v njihov klan in je (v kamero na samem, seveda) povedala, da je ne more prebavljati. Sledile so solze … potem pa je Nina izrekla besede: “Sploh ne vem, kak so lah take SVIJE tu not …” in izgubila vso simpatijo gledalcev. Laura ni “svija” – ne glede na bedarije, ki jih morebiti izreče. Malo bontona, prosim?

Lara medtem Lei in Sari izraža nestrinjanje s Piino potezo. Tudi Sari ni všeč, da nekdo predvideva, da so dekleta tu zaradi promocije … čeprav so to same izjavile?

Vmes pride Tjaša in prebere pismo (to je tista Tjaša, ki je priletela iz Francije), ki ga je poslal Peter. Za punce je organiziral FLAŠO RESNICE!
Nina S. je omenila prvo pomoč in mislim, da je vprašanje o morebitni pripravljenosti reševalne enote na kraju dogodka precej na mestu. A mamo rešilca, Pero?

Začele so z bednimi vprašanji, nato pa je Kaja Saro vprašala, zakaj je prišla v šov. Sara je končno dobila priložnost, da razloži svoje naklepe. Točno jim je razložila, da je prišla zaradi promocije … in da morda spozna Gregorja. Obrnila se je k Pii in jo soočila s tem, da je Pia Gregorju povedala, da je Sara prišla zaradi promocije.

Pia in Sara sta se mičkeno skregali, ker je Pia omenila, da Sara želi moškega, ki jo bo financiral, a je Sara to negirala.

Pitaj boga, zakaj so bejbe v tem šovu – definitivno vse niso zaradi Gregorja in njegovih mišic – morda to izvemo naslednjič, ko se bo na koktejlčkovi zabavi iskrilo od ljubosumja, spletk in umazanih igric nekaterih!

Za zaključek vidimo še napad klana Ana, Carmen in Polona (Laura je očitno izpadla?) na Mary in njen klan.

VOJNA?!
K E N T W E J T F O R T O M O R R O W !!!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here