Sanjski moški E8: “Zdaj pa se je vojna začela!”

0

OPOZORILO: Čeprav so naša telesa po sedmih epizodah najbolj dramatičnega šova vseh časov že navajena na precej dramatične vložke, je na mestu, da vas ob tej priložnosti opozorim, da ogled današnje oddaje ni priporočljiv za srčne bolnike, ljudi z visokim pritiskom in vse ostale, za katere bi lahko prekomerno uživanje drame imelo negativne posledice.

Še enkrat smo podoživeli romantično večerjo, ki se je hitro spremenila v gromozanski prepir – OMG, kaj je izjavila Mary?! – nato pa so nas monterji oddaje popeljali čez dogodke, ki so sledili neprijetnemu druženju pri mizi. Po skorajšnji vojni, ki je izbruhnila, še preden so natakarji postregli toplo predjed, in se je “končala” šele po sladici pa dekleta niso bila pripravljena na počitek.

Punce so pred spanjem obiskale Gregorjevo sobo, kamor se je utrujen od prerekanja, umaknil sanjski žrebec. Čeprav nas je Carmen poskušala prikrajšati za vpogled v dogajanje, so spretni snemalci splezali na najvišjo lojtro v objemu kamniško-savinjskih alp in dogajanje v sobi posneli skozi okno. Za vse tiste, ki ne znate brati z ustnic, pa je poskrbel nekdo, ki je “pozabil” ugasniti mikrofon.
OMG, a ni dbest, k je ta oddaja res pristna?!

Kot se za polnočni obisk sanjskega apartmaja spodobi, so dekleta predlagala, da dogajanje začinijo z igranjem najstniške igre “zavrti steklenico”. Oh, sweet memories! Se še spomnite svojih dogodivščin ob vrtenju steklenice? Ste morali koga kušniti na ličko ali komu povedati, da vam je všeč? Morda ste pa koga vprašali, če prodaja svoje gole slike neznancem na internetu? Ne? Huh, čudno!

“Počutil sem se k v šoli v naravi …” je dogajanje opisal gospod Sanjski, ki pa se je hitro vživel v vlogo.
Med (ne)prijetnimi vprašanji in odgovori na ta vprašanja smo izvedeli nekaj podrobnosti o Anini karieri OnlyFans modela (Gregor jo je vprašal, kaj je najbolj bizarna stvar, ki jo je naredila za denar, Ana pa je po krajšem premisleku povedala, da prodaja svoje gole slike neznancem na internetu) in Gregorjevih fetiših … OMG, punce – čas je, da si uredite pedikuro – gospod sanjski je nor na stopala!
Seveda pa premirje, ki so ga damice dosegle med čvakanjem sladice, ni trajalo dolgo. Carmen je Janino vprašala, kaj misli, katera gre domov, še preden se vrnejo v Portorož, Janina pa ji je odgovorila, da predvideva, da bo šov naslednja zapustila Carmen, kar je privedlo do (še enega?) izbruha najstarejše tekmovalke. Začelo se je razkrivanje skrivnosti in obmetavanje z žaljivkami. Noč je bila dolga, kar se je poznalo na pogostosti zehanja na zajtrku naslednji dan.

Čeprav bi pri zajtrku lahko rezal napetost z nožem, so se dekleta po neprespani noči lepo pozdravila, število sfejkanih nasmeškov pa bi neizkušenemu gledalcu lahko dalo misliti, da so spet prijateljice.

V Portorožu so medtem v hotel prispela nova dekleta. Pet precej pogumnih kandidatk, ki so oblečene v bojne barve vkorakale v hotel, je naletelo na prisiljene nasmeške in hladen sprejem, a je Gregor predvidel situacijo, zato je novim in starim tekmovalkam pripravil igro vprašanj, da so lažje prebile led in se malce spoznale.

Serijo awkward vprašanj je presegla še bolj čudna serija odgovorov: nekatere so iskreno odgovorile, da iščejo prepoznavnost, Sarcy (še eno astrološko ime?) pa je dekletom pojasnila, da dober posel že ima in išče samo še dobrega fu*ača. Baje je tale Sarcy ful znana (tako pravi sama) na področju Celjske kotline? Celjani, jo poznamo?
Anja in Nina R. sta jo začudeno pogledali, ostale pa so se le (še naprej) prisiljeno smehljale.

Punce v Alpah pa je čakal nov izziv: Gregor si je zaželel, da dame izrazijo svojo kreativnost, zato se je slekel in (na žalost) malega Gregorčka skril pod brisačko – čas je za risanje sanjskega akta!

Vseh šest punc se je zapodilo v ustvarjanje najboljše risbe, ki bo zmagovalki prinesla zmenek v dvoje. Njihove umetnine bi lahko krasile marsikatero steno … v katerem od vrtcev! Ob ogledovanju umetniških stvaritev, ki so jih brez sramu postavile pred Gregorja, naj omenim dejstvo, da obstajajo sloni, ki slikajo s čopiči, da nekateri invalidi slikajo z usti in da … Julija nariše boljšega “strička” od večine kandidatk.
V svojo umetnino prepričana Pia je enega od izdelkov svojih kolegic komentirala z nadsmešno opazko: “Tko moja sestrca riše, k je stara 15 …”. Oh, Pia!

Gregor je bil najbolj navdušen nad risbo, ki jo je ustvarila Janina … čeprav mu ni narisala face. “Nisem te še dovolj spoznala, da bi narisala tvoj obraz …” je najboljši pick-up line ever – Gregor jo je izbral za zmenek! Očitno je čas, da se bolje spoznata – kaj bi bilo šele, če mu ne bi narisala mednožja in rekla, da “ga” še ni dovolj spoznala, da bi … He-he-he, NOTTY!

Očitno je obilje snega malce ohladilo Gregorja, ker je bil njegov zmenek z Janino precej … a veš tisto, ko si na žurki in gre tvoj edini frend na stranišče, med povratkom nazaj pa spozna super pijano bejbo in se začneta žvaljit na plesišču? … ti pa ostaneš sam z eno neznano bejbo, ki te ne privlači … NO, takšen zmenek sta imela Gregor in Janina. Mr. Sanjski je njej valda všeč, a so čustva popolnoma enosmerna.

Poljuba ni bilo, zato tudi vrtnice nismo videli. Sploh. Tudi nikjer v ozadju v kakšni vazi ali v kakšnem potpuriju ni bilo niti listka od vrtnice, ker Gregorju “ni fer, da bi dobla vrtnico, glede na njegove občutke.”

Vmes punce v hotelu še vedno sedijo na kavčih. Obstreljevanje s pogledi in šepetanje o tem in onem se nadaljuje … kamera pa nas popelje na improviziran koktejl party, na katerem bo potekala presenetljiva podelitev vrtnic.
Še preden pa se dokončno odloči, katera dekleta bo vzel s sabo v Portorož, je čas za še tri hitre “zmenke na kavču”.

Najprej je na pogovor povabil Mary. Govorila sta o dogajanju v hotelu, o simpatijah in “sovražnicah”. Mary se je morala zagovarjati, ker je Gregor slišal, da njeno obnašanje ni pristno. Zaupal nam je, da njegovo navdušenje nad Mary, ki ga je očarala v prvi oddaji, počasi izginja …

Naslednja kandidatka, ki je dobila priložnost za zagovor, je bila Ana. Gregor jo je zasul z vprašanji o njeni karieri na OnlyFans, Ana pa mu je zaupala še nekaj sočnih podrobnosti o svoji preteklosti. ANA JE BILA POROČENA! … kar pa ni šokiralo Gregorja, ki je še vedno iskal način, da Ano prosi za free pass na OnlyFans. Zanima ga pač … ane … za eno raziskavo nuca … khm!

Pogovor o preteklosti pa je poskrbel za solze. GREGOR je jokal, ko sta govorila o fizičnem nasilju, ki je bil velik del njunih preteklosti.
FYI: NASILJE NI SPREJEMLJIVO! Vsak kreten ALI kretenka, ki pretepa otroke/ženo/moža/partnerja … bi moral v zapor!

Zadnja od “srečnic”, ki so se usedle na kavč, je bila Carmen. Gregor ne more pozabiti njenih besed – razganja ga od firbca – so dekleta res takšna, kot govori naaajstarejša tekmovalka?

Carmen se ni zadrževala in je poimensko opravljala tekmovalke (čeprav je še večer prej trdila, da tega nikoli ne bi naredila). Največ sta govorila o Mary in (malce presenetljivo?) Sandri. Carmen se je spomnila, da že 7 minut ni ničesar povedala o svoji super karieri … o kateri smo lahko prebrali marsikatero “sočno podrobnost” (a nismo opravljivčki, zato tega ne bomo razlagali za njenim hrbtom, kot to počno nekateri … wink-wink!), Gregor pa je razmišljal le o tem, da fokus nekaterih deklet ni na njegovih mišicah, ampak na prepoznavnosti, ki jo prinaša boj za njegovo srce.

Po vseh treh pogovorih je tako vse skorajda že jasno: ogrožena ni samo Carmen (kot so zaradi preteklih dogodkov predvidevala nekatera dekleta), na tnalu sta tudi Mary in Ana (in očitno še Sandra, ki je sicer ni tukaj, a očitno …)!

Katere bodo dobile vrtnice in katera se bo spokala na avtobus, ki jo bo peljal domov?
Napetost se stopnjuje in to je Carmen! … NE, wait … WHAT? Carmen je prva dobila vrtnico! W H A T ?!

… tekmovalke so začudene, ljudje pred ekrani s(m)o zmedeni …
Gregor je prvo vrtnico podaril Carmen!!! … in vsi se sprašujemo, ali mu je Peter narobe razložil pravila podeljevanja vrtnic.

NOBEN tip na svetu ne bi izmed teh šestih kandidatk izbral Carmen.
… NOBEN!
Morda sem malo subjektiven, a dopuščam možnost, da se motim, zato vas prosim, da mi vsi, ki bi v tem trenutku izbrali Carmen, to napišete in mi utemeljite svojo izbiro. Hvala!

Zahvaljujoč opciji “ogled z zamikom” sem pritisnil pavzo in šel lulat, nazaj grede pa sem si nalil še poln kozarec Carmenine najljubše pijače, wink-wink-wiiink!
Dogajanje v tej oddaji me je pustilo brez besed – DRAMA je dobila nove razsežnosti!

Naslednja, ki je prejela vrtnico je bila Pia. Sledila je Ana (Kaja je vrtnico že imela), ostali sta samo še Janina in Mary in ENA vrtnica. Zadnja vrtnica bo tako domov poslala eno izmed … WTF, Carmen je dobila vrtnico?! A SI ZIHR, GREGOR?!
… Janina gre domov, Mary je zadnja prejela “rožico napredovanja”.

Pia ni zmogla skriti svoje žalosti (ob odhodu Janine), zato je bridko zajokala.
V oddaji Sanjski moški pa ni prostora za žalost, čas je za novo dramo – gremo nazaj v Portorož, kjer nove tekmovalke nestrpno pričakujejo prihod “starih” kandidatk. Laura uživa v strašenju že tako prestrašenih deklet, ki se že sprašujejo, ali so s prihodom v oddajo morda naredile napako.

Na začetku najbolj glasna Lea (Laura 2) s solzami v očeh pogleda v kamero in reče: “Majkemi, malo so zmešane.”

Draga Laura 2 Lea, it’s gonna get worse! TRUST ME!

Že v naslednjem trenutku skozi vrata vstopita Carmen in Ana, ki navdušeno mahata s svojima vrtnicama, nato pa zagledata nove punce. Še preden sta se imeli čas razburiti, so prišle Kaja, Mary in Pia … ki je (nove) “kokoške” prestrelila s pogledi. No joke, če bi pogledi ubijali … bi bile tole ene precej krvave koline!

Ena izmed novih tekmovalk je ob prihodu Pie “spoznala”, da sta bili včasih sošolki, zato jo je navdušeno objela, Pia pa … ni bila najbolj navdušena, a je ugasnila svoj death-ray pogled.
Ob (po)nov(n)em snidenju tako nihče ni bil najbolj navdušen. Le Polona in Carmen sta bili super srečni, ker sta bili spet skupaj (a se samo meni zdi, a sta res kot mati in hči?).
A se je Carmen kmalu spomnila, da mora Poloni nekaj povedati in ji je potiho omenila, da je Mary Gregorju povedala, da je Polona stara 18.

Polona je novico sprejela … khm, iščem besede, ki bi barvito opisale njeno reakcijo, a jih ne najdem, zato bom prilepil kar video.

Kako bi vi opisali njeno “navdušenje” nad novico?

Poloni je “padel mrak na oči” in nikakor se ni mogla pomiriti, zato je … eksplodirala. Začela je vreščati na Mary, slednja pa ji ni ostala dolžna. Kandidatke, ki so sedele blizu Mary, so na hitro smuknile stran – nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, če nekdo razkrije tvoja leta. Polona je jezno odvihrala na teraso, kjer je njeno dretje prestrašilo še vse ribe, ki so plavale v morju (hec, saj vsi vemo, da v Portorožu ni morskega življenja). Laura, Ana in Carmen so jo šle tolažit, Sandra, Pia in Nina R. so potiho uživale v dogajanju, Lea (tanova Laura) pa je v kamero dejala, da si želi domov!

Oddaja se zaključi z napovednikom novega dela, ki ga bomo nestrpno čakali cel teden: dekleta in Gregor bodo igrala nogomet. Ena izmed bejb takoj na začetku “pokosi” Gregorja, ostala dekleta pa prestrašeno fejkajo navdušenje nad nogometom.

Gregorju bo prekipelo, zato bo umirjeno posredoval.
Dekleta bodo jokala, Gregor pa bo namignil, da nekatera nova dekleta pokajo domov … OMG, GREGOR!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here