Sanjski moški E19: En, dva … TRI! 4?

0

Danes se bo v Portorožu odvila usodna koktejl zabava! Kot smo izvedeli na koncu prejšnje epizode, bo danes oddajo zapustila skoraj polovica še preostalih deklet: od sedmih kandidatk bodo danes domov odšle kar tri punce!

Kaj je razlog za tako drastično potezo režiserjev? So Gregorju dop*zdile neprimerne zakulisne igrice kandidatk? Je Petru zmanjkalo potrpljenja ob branju scenarijev? Se je nekdo zakalkuliral pri vpisovanju v koledarček in je potrebno pospešiti zaključek oddaje? Je padla gledanost? Je …
KAJ je razlog, zaradi katerega bodo danes nepričakovano odžagali kar tri tekmovalke?

Vrnemo se v hotel, kjer Ana pogreša Polono, ostala dekleta pa … NE pogrešajo Polone.

Anja čaka, da bo v oddajo prišla kakšna nova kandidatka, Pia pa skoči po novo vabilo in ga prebere: dekleta bomo videli v kopalkah!

V naslednjem kadru gledamo Gregorjevo izklesano telo, katerega atribute (delno?) zakrivajo le bele kopalke, ki jih je kostumograf(inja) očitno izbrala na otroškem oddelku.

Kako je Gregor spravil svojo ritko v to premajhno belo krpico mi ni čisto jasno, a lahko razumem, zakaj se je nekdo “uštel” pri nakupovanju seksi opravice za našega sanjskega moškega. HAWT!

Ana nas ponovno šokira s potrebno izjavo, v kateri opisuje svoje poželenje do Gregorja, Pia pojamra čez izbiro lokacije za skupinski zmenek, Gregor pa se prči ob bazenu.

Peter dekletom razloži, da bodo igrale “tombolo”, ki bo zmagovalki prinesla čas na samem z Gregorjem: Peter žreba številke, dekleta pa v vodi iščejo žoge na katerih so izžrebane številke … Prva, ki bo do Petra dostavila izžrebanih 5 žog je zmagovalka!

Prvo žogo “ujame” Laura, druga žoga gre v roke Kaje, tretja je od Pie … innn zmagala je Kaja, ki je prva ujela/našla/zagrabila pet žog! Z rezultatom 5:1,1,1,0,0,0 je popolnoma deklasirala sotekmovalke in dokazala, da je najbolj športna med kandidatkami.

Z razlogom se tombolo igrajo le v domovih za ostarele – ker je to najbolj faking dolgočasna igra vseh časov!
A so režiserji oddaje, snemalci dogajanja in monterji videoposnetkov poskrbeli, da je bila današnja tombola malo bolj zanimiva od tistih, o katerih ti z največjim zanosom pripoveduje babi Francka, ki v domu čaka odhod k stvarniku.

Tako smo se v nekaj kratkih izsekih Sanjske tombole slinili nad close-up posnetki Piine ritke v tangicah (vmes je po spletu naključij nekajkrat skočila v vodo točno pred kamermanom), se krohotali ob gledanju napol slepe Tjaše, ki ni imela nikakršne šanse za zmago v današnji tekmi, se kremžili ob dosadnih opazkah Laure in se ob podvodnih posnetkih čudili plavalnemu neznanju nekaterih tekmovalk.

Zmagovalka tombole (Kaja) in zmagovalec neuradne tekme za najbolj seksi trebušček v današnji oddaji (Gregor) sta se zavila v brisački in se prepustila razvajanju v dvoje, ostala dekleta pa so se vrnila v hotel v Portorož, kjer jih čaka motorično degenerirana ekipa maskerjev, ki so že pripravljeni, da jim (tekmovalkam) še enkrat več nanesejo nerazumljive kombinacije make-upa. #romunskaprostitutkastyle

V savni Gregor izzove Kajo: postavi ji ćeŁnđ, da ovita v brisačko naredi 15 sklec. Kaja se spravi na delo, Gregor pa potrpežljivo čaka na svojo nagrado: ali mu bo Kaja priznala, da ne more narediti 15 sklec (in bo fitnes zmagovalec) ali pa ji bo padla brisača (in bo videl joškice).

Kaja pa ga tudi tokrat preseneti … trmasto naštepa vseh 15 sklec in Gregorju zapre usta … z jezikom. JA, zažvaljila sta se … spet!

Vmes sta se tudi zelo resno pogovorila. Kaja ga je vprašala, če bi rad imel otroka že čez dva meseca (očitno so ravno med snemanjem oddaje na faksu jemali anatomijo človeka in razmnoževanje?), Gregor pa ji je odgovoril, da … No, nekako je nakazal, da bi rad prej posnel še kakšno reklamo in se malce pozabaval v dvoje. Tako sta se nekako strinjala, da bi otroke imela v roku treh let.

Kaja ni dobila vrtnico, čeprav ji je Gregor pregledal ustno votlino, mi pa nismo dobili nobeno uporabo rodilnikota, čeprav se Gregor in tekmovalke zelo trudijo, da bi govorili pravilno slovensko.

Sonce je zašlo in čas je za najbolj šokantno koktejl zabavo letošnje oddaje Sanjski moški!
Ko se Kaja vrne v hotel, jo dekleta najprej pregledajo od glave do pet … in v rit, da bi videle, če je kam skrila vrtnico. #neverforgetninaradi

Šele potem, ko so 10000 % prepričane, da Kaja vrtnice nima, jo zasujejo z vprašanji o dogajanju na zmenku. Kaja se skrivnostno nasmiha, dekleta pa ljubosumno premišljujejo o svojih naslednjih korakih …

Še preden pa se posvetimo nadaljnjemu razvoju dogodkov, je čas za rubriko najbolj znanega modnega mrhača Andražyanota, ki si je ob tej posebni priložnosti samo za nas vzel nekaj trenutkov, da pokomentira današnje oprave kandidatk.

Tudi tokrat so dekleta presenetila z čudnovito izbiro garderobe. Čudnovito? Hiheho, to je beseda, ki sem jo izumil pred kratkim, ko sem gledal enega izmed prejšnjih delov oddaj. Čudnovito pomeni, da si oblečen v nekaj totalno awkwardiš čudnega, a si še vseeno čudovit! Dekleta so … ČUDNOVITA!
Whatevz – kje sem ostajčkov?! – Lara, Nina, Anja in Tjaša so se po navdih odpravile v srednji vek in se vrnile vsaka v svoji različici oblekic, ki spominjajo na viteške oklepe. Je čas za krvoločni srednjeveški spopad, ali pa so jim zgolj všeč kristalčki? Ne vem, a veš? Mislim, a ti veš? Jaz ne, hiheho! Potem pa sta tu še Ana in Kaja, ki sta se odločili za videz “cheap oblekca za na maturanca, k ti je ni škoda pobruhat”. Kaja v rdeči in Ana v modri barvi sta pravi kontastič srebrno-črnim kombinacijam ostalih deklet. UHLALA, last but nooot least pa je tu Pia, ki s svojim črnim oblačilcem sporoča, da bo danes prav ona tista, ki … hiheho, bom kar tiho! Imam Voyo in sem že gledal današnji del, a veš! PSSST! Damica nikol ne pove, hiheho!

Vračamo se v hotel, kjer Peter dekletom razkrije, da danes ne gre domov le ena izmed njih. Razloži jim, da oddajo danes zapustijo kar tri kandidatke!

Dekleta so šokirana in vsaka po svoje premlevajo informacijo, ki so jo prejele. Ana mrzlično računa, koliko od 7 deklet bo ostalo v oddaji, če gredo 3 domov (7-3=?), Laura čaka, da Peter pove, da se je zgolj šalil, Anja je šokirana … Pia pa razmišlja, kako bo Gregorju povedala, da ima fanta … ups, da “se ne ujameta”.

Po reklamah bomo videli, kaj bo Pia povedala Gregorju …

CVETKA KTB20
SVET UŽITKA KTB10

Gregor na samo najprej povabi Pio, ki mu pove, da se ne ujameta in da ne bo sprejela njegove vrtnice. Vidno razočaran Gregor Pio prosi, da zavrne vrtnico, če bo na podelitvi zaslišala svoje ime. Preostanek časa na kavču se smejita, smehljata in objemčkata.

Smo dobili filing, da ima Pia res že ves čas tipa? … YUP! AMPAAAK je tole izpeljala briljantno in nikakor ji ne moremo ničesar zameriti. Zaradi nje je bila oddaja vsaj malo gled… WAIT, pa saj še ni šla domov!

Pia na kavču puncam razloži svojo odločitev. Gregor na samo povabi Lauro, ki ves čas na kavču porabi za cmizdrenje. Žalostna, ker ne bo več videla punc in žalostna, ker pričakuje svoj odhod domov. Gregor ji briše solze, Laura pa mu napove prihodnost iz črt na njegovi dlani.

Naslednja na kavču je Ana, ki Gregorju pove, da je zelo strastna in da si želi več telesnega stika. Rekla mu je, da bi ga rada začutila … in se mu na hard metala pod noge, Gregor pa jo je spretno zavrnil in ji obljubil, da ji bo pokazal strast … če danes dobi vrtnico. Še nekajkrat ga je poskusila poljubiti, Gregor pa ji je namenil nekaj zgolj nekaj objemčkov.
Ana se zbegano vrne med dekleta …

Gregor se usede k puncam, Nina pa ga povabi na kavč. Preseneti ga z očetovim domačim Jegermajstrom, potem pa mu začne govoriti o tem, da je zelo strastna. Poudari, da ji spolnost veliko pomeni … in spet gledamo awkward metanje pod noge na eni strani in še bolj awkward zavračanje žvaljenja/šlatanja/… s strani Gregorja.

Tjaša sname očala in … komaj najde kavč. Med pogovorom ves čas gleda v kamermana, zato ji nekdo predlaga, da si nadane očala, da bo vsaj nekaj minut govorila z Gregorjem. Gregor in Tjaša (z očali) se smejčkata in stiskata ter sta nasploh zelo kjut. Tjaša razmišlja o poljubu, a opazi, da jo dekleta opazujejo.

Laura “NI ljubosumna”, a ne razume, zakaj je Tjaša všeč Gregorju.

Tudi Anja dobi svoj čas na samem z Gregorjem. Gregor si zaželi, da mu zapleše ona pa izvede plesni gib, ki ga imenujemo “danes nisem nič jedel/a, sem pa spil/a pol flaše Jegra”.

Pogovor med parčkom je dolgočasen, zato ju dekleta nehajo opazovati in debatirajo o tem, ali je Anja dobra izbira za Gregorja.

Peter pride po dekleta, ki jih čaka še zadnja ceremonija vrtnic!

Pia pa pred reklamami pove, da si vrtnicO ne zaslužijo Ana, Nina in Kaja … OMG! Na kaj namiguje Pia?!

Peter ŠE ENKRAT razloži potek današnje zadnje ceremonije vrtnic, potem pa na prizorišče priropota Gregor, ki dekletom nameni nekaj lepih besed.

Čas je za zadnjo podelitev vrtnic! Ozračje je napeto in vsi nestrpno pričakujemo Gregorjevo odločitev …

Prva vrtnica gre v roke ANJE! Anja je vrtnice vesela. Druga vrtnica gre v roke KAJE! Kaja je vrtnice vesela. Tretja vrtnica gre v roke TJAŠE! Tjaša je vrtnice vesela. Četrta in ZADNJA vrtnica gre v roke …

… na odru stojijo še Ana, Laura, Nina in Pia!

ZADNJA VRTNICA je namenjena Pii! … a Pia vrtnico ZAVRNE!

Gregor odloži vrtnico in se poslovi od najbolj nasmejane kandidatke letošnje sezone. Pia Gregorju zaželi vse dobro in se mu zahvali za čudovito izkušnjo.
Spomnimo se: Pia je šla na vse najboljše zmenke letošnje sezone! Peljala se je v Ferrariju, letela sta z letalom in poslušala “4 violine”, šla sta v Postojnsko jamo in se igrala z njeno psičko …

IN ONA GRE IN GA ZAVRNE?! WTF, Pia?!

Gregor se poslovi še od Nine, Ane in Laure.

Nina v kamero pove, da je vedela, da gre domov in itak ni želela nadaljevati … LOL?!
Ana je prepričana, da jo bo Gregor poklical po oddaji …
Laura pa nam zaupa, da še nekaj časa ne bo šla na zmenek.
(očitno je bila Laura še najbolj zaljubljena v Gregorja?)

Peter, Gregor in srečne izbranke Anja, Kaja in Tjaša nazdravijo na nadaljevanje dogajanja.

Gregorju se zasolzijo solzice, ko omeni svojo družino, glasen čin kozarcev pa nas popelje v napovednik jutrišnje oddaje.

Naslednjič bo Gregor obiskal družine zadnjih treh kandidatk, kjer se bo žvaljil z Anjo in Kajo … Tjašin oče pa ga bo pričakal z nabito puško!

SE VIDIMO JUTRI!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here