Sanjski moški E14: Kaj sploh delam tukaj?

0

Danes bo Ana končno dobila vabilo na dolgo pričakovani zmenek z Gregorjem! Prelestna Korošica bo kooončno doživela svoj prvi zmenek z najbolj vročim moškim ta hip! Kakšen bo njun zmenek in kdo ju bo na zmenku “zmotil”? Uf, danes bo na-pe-to!

Še preden pa se lotimo težko pričakovanega zmenka med Ano in Gregorjem pa si bomo ogledali “demokratični zmenek” Gregorja in Mar…kota! Wink-wink!

V današnji štirinajsti oddaji bomo videli najbolj kisle nasmeške, najbolj nasmejane ustnice in najbolj pozabljene obraze slovenske glasbene scene! (Ne – kolesarji ste na varnem – ne bo Mirana Rudana)

Punce se bodo spraševale, čemu so sploh (še) v oddaji, Gregor pa se ne bo mogel načuditi neprijetnemu ozračju v hotelu.

Oddaja se začne z Gregorjevim šviganjem skozi primorski drevored, ki nas popelje na Slovensko obalo. Oblečen v pingvina se odpravi po dekle, ki so jo kandidatke “demokratično” izbrale za “demokratični zmenek”. Gledalci vemo, da je to Mary, Gregor pa se na poti do hotela sprašuje, katera bo tista, ki mu bo danes delala družbo. Medtem se Ana v hotelu sprašuje, kaj je posebnega na Mary … razen botoxa! #DAMNGURL

Gregor se v avtu poigrava z mislijo, da ga bo presenetila Ana ali Polona, čeprav bi si morda bolj želel družbe Pie, Anje, Tjaše ali pa morda res Ane. Ko zapelje na dvorišče hotela in od daleč zagleda Mary, razočarano zavzdihne: “Hjo, Mary so izbrale …” in zaradi slabe komunikacije z najbolj dominantno kandidatko podvomi v uspešnost zmenka, ki ga bomo videli.

Čeprav je razočaran, se odloči, da hladni Mary ponudi novo priložnost.

Pogovor v avtu je awkward in malenkost neprijeten – kot nekakšen small-talk z bivšim sošolcem, ki ga nikoli nisi maral, potem pa ga srečaš na avtobusu in se pač usedeš zraven njega, ker nikjer drugje ni prostega sedeža in nočeš biti nesramen, čeprav bi rajši celo pot stal, kot poslušal še eno lame zgodbo osebe, ki jo je nekdo nekoč pač “dodelil” v tvoje življenje.

Med dekleti v hotelu pa medtem spet švigajo strele … Ano zanima, kaj si ostale kandidatke mislijo o tem, ali sta Gregor in Mary kompatibilna.

Pia na njeno vprašanje odgovori z vprašanjem in obstreljevanje med kavčema se prične. Ani ni jasno, zakaj dekleta tako navdušeno navijajo za Mar…ico. Mar niso v oddaji zato, da najdejo svojega sanjskega moškega? So prišle zgolj navijat za Mary ali pa imajo morebiti res kakšne drugačne motive za nastop v najboljšejši oddaji vseh časov?

V naslednjem kadru vidimo čudovito oblečeno Mary in še bolj čudovitega Gregorja, ki sta prispela v dvorec Zemono. Med občudovanjem dvorca hitro opazita klavir in mikrofon … in še preden uganeta, zakaj bosta potrebovala pianino, pred parček zakoraka Marko Vozelj.

Gregor obožuje Markota, zato se kisel nasmešek na njegovem obrazu v trenutku spremeni v najlepši in najbolj sanjski nasmeh, kar smo jih videli v oddaji!
Gregor zaljubljeno gleda v Mar…kota, ki naš parček prijazno pozdravi in jima zapoje. Mary v mislih brska za besedili Čukov, Gregor pa z Markotom zapoje eno izmed njegovih viž.

Čeprav jima je prijazni Marko zaželel, da med njima preskoči iskrica, se to ni zgodilo. Gregor je videl in slišal samo še bivšega Čukca, Mary pa si je napačno razlagala njegovo navdušenje in medtem razpredala o razlikah med njenim glasbenim okusom (Ceca) in Gregorjevim prepevanjem čudovitih pesmi Markota Vozlja. Gregorja je stiskala za roke in si želela, da bi v njej videl to, kar vidi v Markotu. Na krilih glasbe Gregor poljubi Mary …

Medtem ko Mary od prve minute nadvse uživa v zmenku in v poljubu, Gregor razlaga, da med njima ni nikakršne kemije.
Sledi še en awkward pogovor, nato pa se odpravita domov. WAIT, kaj pa vrtnica?! Gregor kljub (na papirju) sanjskemu zmenku s sanjsko glasbeno spremljavo v sanjskem dvorcu ob sanjskih svečkah na sanjskem kavču IN poljubu … NI začutil nobene iskrice! MARY JE PRVA, KI SE JE “LUPČKALA” IN NI DOBILA VRTNICE! AUUUČ!

Ob povratku v hotel jo vse sprašujejo, kje skriva vrtnico … BUUURN!!! … ona pa le nerodno odgovori, da vrtnice ni dobila. Zaradi največje kajle v zgodovini oddaje pa ni obupala in še vedno upa na to, da Gregor dojame, da je prava zanj.
Puncam opiše njun zmenek … ki pa se ni odvil čisto tako, kot jim je povedala.

Njen opis daje misliti, da sta oba uživala in da je bil njun poljub sanjski. Medtem Anja in Kaja doživljata hladen tuš in končno skorajda že dojemata, da njun poljub z Gregorjem ni bil nekaj unikatnega, Nina R. pa v spovednici razlaga, da jo ob vsakem poljubu med Gregorjem in drugimi kandidatkami zaboli v srčku.
Ana spregleda Mary in njeno zgodbo.

Medtem ko sonce zahaja na obzorju v kamero pove, da ona ve, da je sama boljša za Gregorja in da se ne bo predala. Še en cel dan jo loči od ceremonije vrtnic, na kateri bi morebiti lahko izpadla, zato se odloči, da ga maksimalno izkoristi.

Naslednje jutro dekleta spet sedijo na kavčih in se pričkajo. Ana (oz. Laura) pove, da je v preteklosti nastopala z Markotom in namigne, da bi sama na včerajšnjem zmenku precej bolj uživala kot Mary (ki ni dobila vrtnice).

Sandra, Anja in Mary jo ljubosumno napadejo, Nina R. pa pove (v kamero na samem in za Aninim hrbtom), da temu ni tako. Posmehljivo pripomne, da je morda sama najboljša izbira za včerajšnji zmenek, ker … ne vem, čisto točno, kaj je blebetala.

DINGDONG – čas je za novo pismo!
Tokrat je to vabilo, v katerem piše … da gre na zmenek z Gregorjem ANA!
Polona, Laura in seveda Ana so navdušene, Mary (ki je vabilo morala prebrati) in ostale punce pa ljubosumno razočarane.

Mislim, da vse točno vedo, da je Ana močna konkurenca in da je med njima z Gregorjem gromozanska fizična privlačnost, zato se ob misli na dogajanje na prihajajočem zmenku zgolj kislo nasmihajo.
Anja medtem na glas razmišlja, kaj pomeni beseda “samoumevno”, ki jo je v pismu uporabil Gregor.

sámouméven -vna -o prid. (ȃ-ẹ́ ȃ-ẹ̄)
razumljiv, umeven sam po sebi: te stvari so preproste in samoumevne; zanj so to samoumevna izhodišča; samoumevno zadovoljstvo zaradi uspeha / knjiž. samoumevna resnica, trditev / uro je vzel kot samoumeven dar
nav. ekspr., v povedni rabi izraža podkrepitev trditve: “Samoumevno je, da bo Ana dobila poljubček.”

Polona in Laura Ani pomagata pri pripravah na zmenek, ostale pa na kavču nezadovoljstvo skrivajo za sarkastičnimi pripombami na račun Ane. Le Tjaša tiho sedi in razmišlja o tem, ali je bilo vredno priti iz Francije.

Laura dekletom pove, da misli, da sta Ana in Gregor zelo kompatibilna, kar razpi*di Sandro, ki od nekje začuti neke očitke … nekam. Polona miri Lauro, Sandra pa še naprej jamra o tem, da ne mara Ane. Se zgodi, Sandra … nekateri pač nekaterih ne marajo: nekateri ne marajo Ane, nekateri ne marajo določenih YouTube profilov …

Se zgodi!

Mary medtem pove, da je nezrelo, da se hočeš poročiti že pri 19. letih (Ana). Užaljeno dissa Ano in vse bolj očitno je, da je Mary jasno, da je bil njen zmenek polomija (čeprav uradno še vedno trdi drugače).

Dekleta razpizdijo Lauro .., ki bi jim najraje ugašala čike na čelih … a se je zadržala in predihala svoje frustracije.

V naslednjem kadru vidimo Gregorja, ki objema svoja najboljša prijatelja, ki ju je pripeljal na zmenek z Ano.

Ko Ana zakoraka med fante, vsi pomislimo na najbolj porničen scenarij: bodo pili pivo in/ali imeli gangbang? NE … še? Gregor je Ani predstavil svoja najboljša prijatelja (in obratno).

Po tem ko so se spoznali, so se pomerili v sekirometu! Vem, da je treba plačati stroške oddaje in so reklame nujno potrebne za nadaljevanje snemanja, a ne štekam, zakaj so Gregorja poslali na tak zmenek?

Tip NE pije piva … zato so ga poslali na zmenek v pivnico?! Logiš!

Med pirčkanjem so metali sekire. Gregorju je pirček stopil v glavo, zato je navrgel nekaj dokaj seksističnih pripomb (we not happy, Gregor!), v nekem trenutku pa je celo položil roko na stegno … svojega frenda. #čričri

Ko je bila na vrsti Ana, je vse skupaj spet izgledalo kot nek pornič, v katerem trije tipi gledajo svojo žrtev … Vse skupaj pa je bilo še bolj awkward, ker je Gregor nadaljeval z opolzkimi opazkami. Dovolj pirčka za gospoda Sanjskega?

V metanju sekire je seveda zmagal Gregor!

Vsi so mu navdušeno ploskali vse dokler ni odšel na dolgo “wc pavzo”, ki so jo Ana in prijatelja izkoristili za pogovor o Gregorju. Povedala sta ji, da si vsi želijo treh Čeglajčkov, Ana pa je razložila privlačnost med njima.

… potem pa je še Ana odšla na stranišče in fantje so na hitro povzeli svoje občutke. Gregor je povedal, da mu je Ana zelo všeč, a ga moti njen OnlyFans profil. Eden od prijateljev je razložil, da se mu Ana zdi super, eden pa je zaljubljeno gledal v Gregorja.

ČAS JE ZA NADALJEVANJE ZMENKA!
Gregor in Ana sedita v pivnici in se med pokušanjem piva pogovarjata o … OnlyFans profilu, ki Gregorju ne gre iz glave. Še vedno ne ve točno, kaj Ana objavlja … a mu lahko že daš free pass, da si pogleda material, ki ga tako moti?

Kljub neprijetni temi pa je njun zmenek 100x bolj prijeten od tistega, ki ga je imel z Mary. Ana pomiri Gregorja, a ta v kamero pove, da mogoče ne bo mogel pozabiti golih slik … in že načne novo awkward temo: Ano je vprašal o veri njenih staršev. Ni mu razkrila vseh podrobnosti, a ji tega človek ne more zameriti, ker nihče ni najbolj navdušen nad tem, da bi moral nekomu razlagati, da so tastari Jehove priče? #ups

Skorajda na koncu zmenka Gregor Ani ponudi dve opciji: ali bo vzela vrtnico ALI poljubček?
Ana se odloči za vrtnico .., kar malce zbega Gregorja, ki si je želel žvaljenja, a mu Ana razloži, da bo vzela vrtnico, poljub pa mu bo ukradla malce kasneje … in že se žvaljita!

Sledi objemček v slovo … in spet se žvaljita!

Kamera se preseli v hotel, kjer so dekleta že pripravljena na koktejl party.

Polona in Laura navijata za Ano, Anja pa užaljeno sprašuje Mary, kaj si misli o tem, da bo Ana iz zmenka najbrž prišla zažvaljena in obdarjena z vrtnico. Mary nekaj pojamra in že je tu ANA!

Kader se preseli na nasad limon, kjer lahko spremljamo najbolj kisle nasmeške vseh časov.

Kaja, Anja in Mary bi ob koncu oddaje lahko podpisale pogodbe za ambasadorke kakšnega podjetja, ki prodaja limonade, ker so njihovi izrazi naravnost priceless!

Ana navdušeno razlaga podrobnosti z zmenka, a ne želi odgovoriti na vprašanje o poljubljanju. Laura petnajstkrat ponovi, da je Ana PRVA, ki je spoznala Gregorjeve prijatelje. Mary jih ni, Anja jih ni, Kaja jih ni … samo ANA jih je!
Nina S. prizna, da se počuti ogroženo.

Mary še vedno zanima, ali sta se poljubljala, Ana pa je odgovorila, da je treba ločiti med poljubčki in poljubljanjem. Če kdo ni dojel: Mary je dobila poljubček, Ana pa se je polj… ŽVALJILA!

OGLASI ZA ŽVALJENJE

Medtem ko Laura spet razlaga, da je Ana PRVA spoznala frende od Gregorja, Anja v kamero razlaga, da ne ve, zakaj je v šovu, če je Gregorju všeč Ana … zato, ker je šov tako zasnovan?

V tistem v avlo prikoraka Gregor, ki takoj začuti neprijetnost situacije, v kateri se je znašel. Mary s slamico jezno prebada limeto v svojem koktejlu (le na koga misli?), Gregor pa jih vpraša, zakaj je ozračje tako negativno.

Gregor prekine awkward silence in Pio povabi na “alone time”, kjer jo prosi, da mu razloži, zakaj je vzdušje tako bedno. Pia mu razloži, da je Anja ljubosumna in da jih moti, da se je žvaljil z Ano … potem pa Gregor spet omeni Piino kužiko. Sledi portfelj fotografij cortkane psičke in že smo spet na kavču med dekleti.

Gregor dekletom pove, da mu ni všeč, kako se obnašajo, ko je on v bližini. Ni mu všeč, da mora animirati zoprno gručo bejb, ki naj bi se borile za njegovo srce in na alone time povabi Lauro.

Nasmejana se pogovarjata o vsem … tudi o njunih čustvih. Gregor na hitro pofriendzona Lauro, a ji ob tem zaupa, da ima v njegovem srčku posebno mesto, v katerem so face in fajn punce.

Laura dojame, da bo morala Gregorju pokazati, kako je videti v kakšnih drugačnih oblačilih … ali brez teh!!! da bo tudi on dojel, da je lahko mnogo več kot le prijateljica.

Neprijetno ozračje še poslabša prihod Petra, ki dekletom pove, da je čas za ceremonijo vrtnic. Nina R. spet govori le o bejbah, ki jih ne mara in v kamero razlaga, da bo najbrž odletela ena iz njihovega klana.

Tjaša in Ana vrtnici že imata, ostalih 9 deklet pa se bo borilo za preostalih 8 vrtnic.
Prva je vrtnico dobila Nina R., sledile so ji Pia, Nina S., Laura, Anja, Kaja in Polona!

Ostala je samo še ena vrtnica, brez pa sta Mary in Sandra! Bo Maryjin klan prevzela Sandra ali pa se iz showa poslavlja najbolj slavna YouTuberka letošnje oddaje?!

VRTNICO DOBI MARY! SANDRA ODHAJA DOMOV!
Mary joka … čeprav se je nedolgo nazaj čudila jokanju ostalih deklet … Ups?

Prihodnjič se bo Nina R. spet jokala, Polona bo imela nek weirdiš izpad s solzami, Anja pa bo spet jamrala o tem, da v primeru, da so Gregorju všeč “take” punce, ona sama v oddaji nima kaj početi.

Bejba, a se sploh zavedaš, kako naduvano in grozno obsojajoče in poniževalno to izpade iz tvoje strani? Kakšne “take punce”? Slabše od tebe? Manj lepe? Manj prijetne? Manj …? Kakšne punce? Laura in Ana? Kaj je “takšnega” na njih, da je nemogoče, da bi bila katera od njiju dejansko všeč Gregorju? Kaj je tisto, kar tebe naredi drugačno od njiju … kaj te naredi BOLJŠO od njiju? Konstantno zavijanje z očmi in dissanje ostalih kandidatk … za njihovimi hrbti?

Dekleta bodo v prihodnji oddaji očitno peljali na nek team building …

Pia pa bo dobila sanjski zmenek z njej najljubšo bejbo!

Vse to in še več v sob… Čakaj, a naslednjo soboto BO oddaja?
Se vidimo?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here