LPD S5 UVODNA ODDAJA

0

Pa smo jo le dočakali! Po tem, ko je usoda pete (5.) sezone Ljubezni po domače – zaradi nevšečnosti regarding smrtonosna nadloga, ki nas buzerira že več kot eno leto – dolgo visela v zraku, je včeraj na male ekrane končno prišel prvi del nove sezone!
No, v bistvu gre za zadnji del stare sezone, ki je obenem tudi prvi del nove sezone … kakorkoli že, dočakali smo ponovitev zaključno-uvodne epizode, kjer so se predstavili kandidati, ki bodo ljubezen iskali v sezoni 2021.

Po več kot enem letu čakanja smo končno spet videli znane obraze. “Še enkrat” so se nam predstavili David Krulčič, Milan Podgornik, Miroslav Košir, Mihaela in Metka Krajnc, Miha Pevec, Mitja Rus in Franci Kemperle. V novi sezoni se bo za pisma in srca Slovencev in Slovenk tako potegovalo šest moških in dve ženski.
V nedeljski oddaji bomo videli, kateri izmed njih so bili uspešni, sedaj pa si še enkrat poglejmo predstavitev kandidatov … v KTB izvedbi!

___________________________

Prvi izmed kandidatov prihaja iz sončne Primorske. Postaven (?) mornar/ribič/oljkar/jabučkar/romantik/šmeker DAVID KRULČIČ se je nič hudega sluteč (oblečen le v kopalke) sončal na neuradnem FKK delu slovenske obale, ko ga je z nekaj kapljicami smaragdno čiste slane vode poškropila vsem dobro poznana voditeljica šova LPD, Tanja P. Koren.

Šokirana (najbrž je pred Davidom ponesreči poškropila vsaj 12 manj oblečenih nastavljalcev sončku) ob pogledu na njegovo izklesano telo kar ni mogla verjeti, da David potrebuje pomoč pri iskanju ljubezni, a ji je David kmalu razložil, da je bil kar 12 let v zvezi in da sta se s partnerico razšla. Sam pravi, da ji nič ne zameri, a izraz na njegovem obrazu, ko je govoril o njej, nam pove malo drugačno zgodbo.
David išče postavno, lepo, izklesano in lepo in postavno in izklesano dekle, ki bo osvojilo njegovo srce. So se ob pogledu na njegove mišice tudi tebi zašibila kolena in si mu morda tudi ti poslala svoje pismo?
“Punce prite na obalo ker tukaj sem jast!”

___________________________

Tudi drugi kandidat prihaja iz Primorske. Ime mu je MILAN PODGORNIK in rad šiva, šlata svoje betonske kipe ter polira svojega hrošča. Večji del njegovih monologov je ostal nerazumljen, a smo iz konteksta oddaje dojeli, da gospod išče nekoga, ob katerem mu bo zaigralo srce. Če imaš veliko strganih majic ali pa morda obožuješ mehankarske koledarje, je Milan pravi zate!

Mladostni Milan pravi, da se tudi med mladimi počuti precej domače, saj kamorkoli gre najlažje najde kontakt med mladimi … moškimi … #winkwink

___________________________

Tretji kandidat živi globoko v gozdu in sliši na ime MIROSLAV KOŠIR. Je MOJ favorit v tej oddaji! Nekoč sprevodnik (službene srajce očitno ni vrnil), oče in vdovec je spreten z rokami in usti 😉 Rad ustvarja, se vozi z motorjem in žura! Njegova posebnost je čudovit glas, ki zaresonira skozi njegove (na vse smeri) premične glasilke (glej posnetek) in nasmešek, ki riše nasmeške na obraze ljudi po celem svetu. Vse fajn gospe – navalite!

“Sem Miroslav in če bi rada, da te raztegnem kot tale meh, pridi k meni na kmetijo!”

___________________________

Po bratskem duetu (Gašper in Jaka) je čas za novo družinsko zmešnjavo v oddaji LPD. Tukaj sta METKA IN MIHAELA KRAJNC – neustrašni deklini z norima frizurama in dolgimi nohti. “Desc more bit ornk pjeb!” in podobne korošiščine smo lahko slišali tekom njunega intervjuja in jasno je, da kakšni suhljati mamini sinčki na njuni kmetiji niso dobrodošli. Si ornk desc in lahko na roke premečeš tono ali dve krompirja? NAVALI!

Ena kmetija, štiri kuhinje in kar DVE KANDIDATKI čakata na DVA PETELINA, ki rada delata in vesta, kako se “stvarem streže”!

___________________________

Naslednji kandidat je MIHA PEVEC, ki bi ga lahko opisali na kar nekaj načinov – skoraj zagotovo je bratranec ali kaj podobnega od Miha Rebernaka (tisti, ki je v prejšnjih sezonah pecal Vesno). Sam se je opisal z besedami: “Živim sam in imam bazen. Posadil sem paradajz, čebulo pa kumarce … pa fižolo. Želim si spoznati punco in ustvariti družino … da se otroci derejo okrog hiše, da je veselo.”
Rad rola in peče na žaru.

Išče razumevajočo žensko, s katero bi si ustvaril družino.

___________________________

Za Mihom pa je na vrsti še en mladenič. To je MITJA RUS, ki prihaja iz Ribnice. Ima lep avto, veliko novo hišo in bleščečo plešo … opa, prihodnost!
Glede na opažanje iz prejšnjih sezon, mu po posnetku iz zraka ne bo (z)manjkalo pisem. #lovače

Rad ima muce.

___________________________

FRANCI KEMPERLE

Se še spomnite nasmejanega gozdarja, ki je božal krave, dirkal s traktorji in LUPIL NEKTARINO? To je naš zadnji kandidat FRANCI KEMPERLE, ki ga vsi poznamo po predstavitveni frazi: “Sem Franci in to so moja drva.”

Navdušen podiralec … dreves (!) in ljubiteljski kmetovalec išče sorodno dušo, ki ga bo naučila, kako se je “tropsko” sadje. #niježvakazaseljaka #ninektarinazakamničana

___________________________

Tako! Predstavitev vseh osmih kandidatov je končana.
Pisma so bila poslana in na veliko srečo in veselje nas gledalcev jim je vsem smrtonosnim preprekam navkljub uspelo posneti peto sezono najbolj ljubezenskega šova pri nas!

Že danes (v nedeljski oddaji) pa bomo videli, katerih ŠEST kandidatov bo dobilo priložnost, da svojo ljubezen poiščejo pred očmi vesoljne Slovenije. Vsak ima svojega favorita ali favoritko, prav vsi pa bomo držali pesti za slehernega izmed njih – naj zmaga ljubezen!

PSSST,
Mi navijamo za Mirkota, kaj pa ti?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here